Antena Meniu Search
x

Florin Secureanu, fostul manager al spitalului Malaxa, va petrece Sărbătorile după gratii

Fostul manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, va petrece Sărbătorile după gratii. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis să-l aresteze preventiv, pentru 30 de zile, în urma acuzaţiilor de luare de mită şi delapidare.

Vezi și

Fostul manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, va petrece Sărbătorile după gratii. Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis să-l aresteze preventiv, pentru 30 de zile, în urma acuzaţiilor de luare de mită şi delapidare.

Florin Secureanu a lăsat mantia de cavaler de Malta pentru cătuşe. După două săptămâni, fostul manager al spitalului Malaxa a ajuns după gratii. Procurorii DNA l-au reţinut pentru 24 de ore, iar judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au decis că trebuie să stea după gratii.

În faţa instanţei, Secureanu s-a prevalat de dreptul la tăcere pentru că şi-a menţinut declaraţiile date la DNA. Chiar şi aşa, judecătorul de drepturi şi libertăţi a decis să-l plaseze 30 de zile în spatele gratiilor.

Potrivit procurorilor DNA, Secureanu ar fi stors de bani spitalul Malaxa. În fiecare zi, din ultimii trei ani, fostul director ar fi scos din casierie câte 500 de euro. În total, aproape 500 de mii de euro ar fi dispărut prin facturi fictive întocmite la presiunea medicului.

Pe acelaşi subiect

Nu doar Secureanu ar fi profitat de fondurile spitalului. Iubita lui, alintată Vrăbi, dar şi alţi apropiaţi ai cuplului s-ar fi plimbat în Europa, America şi Asia pe banii unei firme care avea contracte cu Malaxa. Aproape 100 de deplasări pe an, în ultimii 5 ani, au fost plătite de firma care aproviziona spitalul cu seringi sau branule.

Într-un concediu în Croaţia, tot Vrăbi, pe numele ei Eugenia Chiriac, a cheltuit vreo 20 de mii de euro pe date mobile, pe roaming, bani plătiţi la fel din banii spitalului.

Surse din apropierea lui Secureanu spun că în ultimele zile, fostul manager şi-ar fi pregătit apărarea sau. ce să dea la schimb pentru o pedeapsă mai mică.

Toate discuţiile pe care le avea şi negocierile cu diverşi patroni de firme şi chiar şi oameni politici le înregistra, indiferent că erau convorbiri telefonice sau la el în birou.

Florin Secureanu a fost timp de 9 ani managerul spitalului Nicolae Malaxa. A fost demis în urma dezvăluirilor făcute în presă de angajaţi ai unităţii medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Florin Secureanu, fostul manager al spitalului Malaxa, va petrece Sărbătorile după gratii