Antena Meniu Search
x

Eroul tragediei de la Satu Mare. Cu piciorul rupt, Gabor Roland a scos trei colegi din camioneta în flăcări

Eroul tragediei de la Satu Mare se află pe patul de spital, în stare gravă, după ce cu ultimele puteri a reușit să-și scoată trei dintre colegi din camioneta, înainte ca flăcările să cuprindă totul. Pe Ocsi Buglyos, încarcerat în fiarele autoutiliarei, n-a mai apucat să-l salveze.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.09.2020, 09:11

  • Ocsi a rămas încarcerat după ce camioneta în care se afla a fost lovită din spate și proiectată într-o ambulanță.
  • Un asistent medical din ambulanță a fost și el ucis în accident.

Numărul victimelor accidentului din Satu Mare putea fi mai mare, dacă Gabor Roland, aflat și el în camionetă, nu ar fi sărit să-și scoată colegii din flăcări, chiar și cu piciorul rupt în urma impactului cu ambulanța.

Astăzi, cei patru supraviețuitori sunt la Spitalul Județean, în stare destul de gravă, iar medicii fac tot posibilul pentru a-i recupera cât mai rapid.

”Gabor Roland este unul dintre muncitorii aflați în mașină. El este cel care i-a scos pe ceilalți și fără să-i pese de propria viață a urcat în mașina aprinsă să-și scoată vecinul, pe Ocsi. Dar din păcate fără succes. El și restul muncitorilor sunt acum la spital în stare gravă. Sper că toți ceilalți să se poată întoarce cât de curând la familiile lor. Iar tu Ocsi să te odihnești în pace”, a scris un apropiat al muncitorilor, într-o postare pe Facebook.

Un șofer de 20 ani, vinovat pentru tragedie

Vinovat de producerea tragediei ar fi un șofer de 20 ani, care a intrat cu mașina în camioneta oprită pentru a acorda prioritate salvării care era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Șoferul ambulanței o luase pe contrasens pentru că șoferii de pe sensul lui de mers nu i-au acordat prioritate.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în ambulanță, iar mașina a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se într-un cap de pod.

Ocsi a murit ars de viu în camionetă

Patru dintre ocupanții autoutilitarei au reușit să iasă din mașina care a luat foc. Mai puțin Ocsi, care a rămas încarcerat și a sfârșit carbonizat.

În accident a murit și asistentul de 38 de ani din ambulanță, Victor Coti. Colegii lui au încercat să-l resusciteze la locul accidentului, însă tânărul și-a dat ultima suflare pe marginea șoselei.

Victor era tatăl unui copil de patru ani. Soția lui este medic rezident la Anestezie Terapie intensivă, din cadrul Spitalului județean de Urgență Satu Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Eroul tragediei de la Satu Mare. Cu piciorul rupt, Gabor Roland a scos trei colegi din camioneta în flăcări