Antena Meniu Search
x

Soția asistentului mort la Satu Mare, întrebări fără răspuns după tragedie: „De ce a fost asta ultima ta chemare?”

Soția asistentului mort în accidentul de la Satu Mare a lăsat un mesaj sfâșietor, pe Facebook, la câteva ore după tragedie. Victor Coti a murit la marginea unei șosele, în timp ce mergea să-i salveze pe alţii.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 08.09.2020, 12:00

Soția asistentului mort la Satu Mare, mesaj sfâșietor după tragedie
Soția asistentului mort la Satu Mare, mesaj sfâșietor după tragedie - Facebook
  • Ambulanța era în misiune, cu semnale acustice și luminoase pornite, când a fost lovită de o camionetă.
  • Victor Coti a fost găsit de colegi în stop cardiorespirator şi nu a putut fi resuscitat.

Cu sufletul încărcat de durere, femeia a rămas cu multe întrebări la care nu va primi, poate, niciodată răspuns. 

Ai plecat de lângă noi așa repede ...și a rămas un gol infinit în urma ta. Mă întreb de ce...de ce s-a întâmplat asta, de ce o fost asta ultima ta chemare...de ce te-a chemat Dumnezeu la el... dar răspunsuri nu găsesc. Ai fost un soț și un tata minunat, un salvator, cel care aducea mereu zâmbetul pe buzele celorlalti. Te iubim și te vom iubi mereu. Vei fi in gândul și sufletele noastre pentru totdeauna. Știu ca de acolo de sus vei veghea asupra lui Damian și asupra mea. Odihnește-te in pace suflet bun”, a scris, pe Facebook, soția asistentului mort în accidentul din Satu Mare.

Ambulanța în care se afla asistentul medical și colegii lui a fost spulberată, luni, de o camionetă aruncată pe contrasens de o maşină condusă de un începător. 

Victor Coti era tatăl unui copil de 4 ani

În urma impactului, camioneta a luat foc, iar unul dintre pasageri a ars de viu pentru că nu a putut să iasă. Nici pentru asistentul medical din salvare colegii lui nu au putut face nimic.

Şoferul şi asistentul mergeau la un caz, iar salvarea avea semnalele acustice şi luminoase pornite. Nu au mai ajuns. Între localitățile Ciuperceni și Livada, o maşină mică a intrat în spatele unei camionete pe care a aruncat-o pe contrasens, direct în ambulanţa aflată în misiune. Maşina mică s-a oprit apoi într-un cap de pod.

Victor Coti a fost găsit în stop cardiorespirator şi nu a putut fi resuscitat. Avea 38 de ani şi era tatăl unui băieţel de 4 ani. Soţia sa, medic rezident la secţia de Terapie Intensivă a Spitalul Județean din Satu Mare, a suferit un șoc atunci când a aflat de tragedie.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Soția asistentului mort la Satu Mare, întrebări fără răspuns după tragedie: „De ce a fost asta ultima ta chemare?”