Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă dus la IML pentru certificatul medico-legal, după ce s-a plâns că a fost bătut (Video)

Gheorghe Dincă, individul din Caracal care a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a fi analizat şi testat de o comisie specială de experţi psihiatri.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.08.2019, 10:45

Vezi și

Gheorghe Dincă, individul din Caracal care a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a fi analizat şi testat, după ce s-a plâns că a fost bătut de oamenii legii.

Gheorghe Dincă, considerat un ucigaş feroce, după ce a spus că a ucis două fete, a înaintat o plângere că a fost agresat.

Gheorghe Dincă, dus la IML pentru expertiză

Gheorghe Dincă, supranumit "Monstrul din Caracal", după ce a declarat că a ucis două fete, pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, este subiectul unei expertize, la IML.

Pe acelaşi subiect

Medicii for verifica dacă ce spune Gheorghe Dincă se confirmă şi a suferit sau nu răni specifice agresiunilor.

De asemenea, Gheorghe Dincă urmează să fie testat psihiatric, a anunţat avocatul său, care a precizat că a semnat actele de urmărire penală, în cadrul prezenţei la Curtea de Apel Craiova.

De asemenea, familia lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a spus că le-a ucis pe cele două fete date dispărute, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, se declară uluită de faptele lui Dincă, tatăl a patru copii.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Gheorghe Dincă dus la IML pentru certificatul medico-legal, după ce s-a plâns că a fost bătut (Video)