Antena Meniu Search
x

Indiciul care putea s-o salveze pe Alexandra, ratat de anchetatori. Mașina criminalului era suspectată în dosarul Luizei, din aprilie (Video)

Mihai Gâdea a prezentat, aseară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", un element cheie ratat de anchetatori când o căutau pe Alexandra: fotografia cu mașina lui Gheorghe Dincă se aflau în dosarul dispariţiei Luizei Melencu, încă din luna aprilie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.08.2019, 09:20

Indiciul care putea s-o salveze pe Alexandra, ratat de anchetatori. Mașina criminalului era suspectată în dosarul Luizei, din aprilie

Mihai Gâdea a prezentat, aseară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei", un element cheie ratat de anchetatori când o căutau pe Alexandra: fotografia cu mașina lui Gheorghe Dincă se aflau în dosarul dispariţiei Luizei Melencu, încă din luna aprilie.

Oamenii legii par să fi ratat un indiciu esențial în timp ce anchetau dispariția Alexandrei.

Jurnalistul Mihai Gâdea a prezentat dovezi care arată că anchetatorii considerau mașina lui Gheorghe Dincă suspectă încă de la cazul Luizei Melencu, care a dispărut în 14 aprilie.

Când procurorii care au investigat dispariția Alexandrei Măceșanu au urmărit imaginile suprinse de camerele de supraveghere au constatat că mașina lui Dincă - un autoturism gri, marca Renault, de tip break - apărea și în dosarul deschis încă din aprilie în cazul dispariției celeilalte tinere, Luiza Melencu.

Imediat ce au stabilit că mașina lui Gheorghe Dincă apare în ambele dosare, în urma verificării numărului de înmatriculare, a fost stabilită și adresa șoferului. Această conexiune și stabilirea adresei s-a realizat în doar o oră. La 1 noaptea i-au reperat telefonul lui Dincă și la 1:42 polițiștii au comunicat între ei pe whatsapp că vor interveni la 6 dimineața.

"Maşina monstrului era în dosarul dispariţiei Luizei şi nimeni, niciun anchetator, niciun poliţist, procuror, nimeni nu căuta să vadă a cui este", a afirmat Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

Între timp, familia Luizei a facut mărturii şocante la Antena 3. Mama şi bunicul fetei au spus că nu au ştiut nimic despre această maşină pentru că nu au văzut niciodată dosarul, ba mai mult, nu li s-a comunicat nimic din anchetă. 

Luiza Mihaela Melencu (18 ani) a dispărut pe 14 aprilie 2019, în Caracal.

Alexandra Mihaela Măceșanu (15 ani) a fost răpită pe 24 iulie 2019, tot în Caracal.

Gheorghe Dincă a spus că le-a omorât pe amândouă, după care le-a ars cadavrele. Până la finalizarea testelor ADN, nu există indicii care să demonstreze că cele două fete ar fi fost ucise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Indiciul care putea s-o salveze pe Alexandra, ratat de anchetatori. Mașina criminalului era suspectată în dosarul Luizei, din aprilie (Video)