Antena Meniu Search
x

Momentul adevărului, Gheorghe Dincă va fi supus testului cu aparatul poligraf

Gheorghe Dincă, individul din Caracal care a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu va fi conectat la aparatul poligraf.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.08.2019, 11:29

Gheorghe Dincă va fi supus testării cu aparatul de minciuni - hepta

Gheorghe Dincă, individul din Caracal care a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu va fi conectat la aparatul poligraf.

Dincă şi-a dat acceptul pentru testare, fapt confirmat şi de Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT. Astfel, după testare, anchetatorii vor avea încă un element care să le indice dacă Gheorghe Dincă spune adevărul despre uciderea celor două tinere, sau minte.

Momentul adevărului, Gheorghe Dincă va fi supus testului cu aparatul poligraf

Gheorghe Dincă, supranumit "monstrul din Caracal", va fi supus testului cu aparatul poligraf, iar anchetatorii vor avea un element în plus, care să le indice dacă Dincă spune adevărul atunci când susţine că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Pe acelaşi subiect

Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT , a precizat deja că Gheorghe Dincă va fi testat cu aparatul poligraf, bărbatul dându-și consimțământul pentru acest lucru: "Da, urmează să fie testat, avem și consimțământul dat de inculpat în acest sens".

Gheorghe Dincă a fost dus astăzi la Institutul de Medicină Legală pentru a fi analizat şi testat, după ce s-a plâns că a fost bătut de oamenii legii.

De asemenea, Gheorghe Dincă urmează să fie testat psihiatric, a anunţat avocatul său, care a precizat că a semnat actele de urmărire penală, în cadrul prezenţei la Curtea de Apel Craiova.

De asemenea, familia lui Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a spus că le-a ucis pe cele două fete date dispărute, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, se declară uluită de faptele lui Dincă, tatăl a patru copii.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a declarat că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Momentul adevărului, Gheorghe Dincă va fi supus testului cu aparatul poligraf