Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 20 Martie 2017

Berbecii sunt mai activi ca niciodată. Energia pe care o au zilele acestea îi ajută să rezolve câteva dintre problemele financiare.

****

Taurii NU-Şi găsesc locul astăzi şi NU prea au chef de stat la taclale cu prietenii. Se vor destinde citind o carte sau vizionând un film.

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii vor pleca într-o călătorie în interes de serviciu. Nu prea le convine acest lucru, dar. E scris în stele că vor avea mari satisfacţii profesionale.

****

Prima zi a săptămânii NU oferă Racilor satisfacţii pe plan profesional, însă, în plan sentimental se întrevăd câteva întâlniri amoroase pline de pasiune. Aşadar, sfatul meu este să vă pregătiţi pentru o seară romantică!

****

Ştim cu toţi că Leilor le place să fie în poziţia de "lider", însă asta n-ar fi un capăt de ţară daca ar mai lăsa de la ei. Nu de alta dar se întrevăd câteva conflicte iminente.

****

Fecioarele ar trebui să înveţe să fie mai strângătoare şi să mai pună ceva bani deoparte. Partenerul de viaţă sigur se va bucura de această schimbare.

****

Pentru Balanţe ziua de astăzi este una decisivă în planul afacerilor. Li se va face o ofertă tentantă, dar indicat ar fi să Nu se grăbească.

****

Scorpionii ar trebui să fie mai serioşi dacă vor să realizeze ceva pe termen lung. O implicare mai mare va aduce şi rezultatele mult aşteptate.

****

Nativii zodiei Săgetător sunt mult prea dedicaţi planurilor lor. Puţină relaxare NU ar strica! Mai ales că la capitolul sănătate, oboseala îşi cam spune cuvântul.

****

Banii NU prea trag la Capricorni, din păcate vor suferi câteva pierderi financiare. În privinţa relaţiei sentimentale, lucrurile decurg perfect.

****

Ziua de luni NU îi găseşte pe Vărsători în cea mai bună formă, însă asta NU îi împiedică să-şi facă treaba la serviciu aşa cum trebuie. Pe seară este posibil să aveţi musafiri neaşteptaţi.

****

Iar Peştii sunt atât de calmi astăzi încât reuşesc să îi scoată din sărite pe cei din jurul lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei: 20 Martie 2017