Antena Meniu Search
x

CRIMA DIN ORADEA. Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă

Ancheta în cazul crimei de la Oradea scoate la iveală detalii cutremurătoare. După ce sâmbătă seară, Adrian Hladii, criminalul Daliei Duca, tânăra de 24 de ani pe care a împuşcat-o în cap de două ori, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc, anchetatorii orădeni au aflat cine este, de fapt, tânărul împușcat în gât în timpul atacului.

Ancheta în cazul crimei de la Oradea scoate la iveală detalii cutremurătoare. După ce sâmbătă seară, Adrian Hladii, criminalul Daliei Duca, tânăra de 24 de ani pe care a împuşcat-o în cap de două ori, s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc, anchetatorii orădeni au aflat cine este, de fapt, tânărul împușcat în gât în timpul atacului.

La audieri, bărbatul în vârstă de 41 de ani, singurul supraviețuitor al acestei tragedii orădene, le-a explicat investigatorilor care a fost, de fapt, rolul său în viața Daliei Duca. 

Chiar dacă nu a făcut nici măcar o plângere la Poliție, Dalia pare să fi fost multă vreme terorizată de Adrian Hladii. Ca să se simtă în siguranță după despărțirea de acesta, tânara a rugat un amic să o apere zi și noapte, să-i fie bodyguard. 

Pe acelaşi subiect

La audieri, bărbatul în vârstă de 41 de ani, singurul supraviețuitor al acestei tragedii orădene, le-a explicat investigatorilor care a fost, de fapt, rolul său în viața tinerei răpusă cu două gloanțe trase în cap, de aproape.

”Bărbatul împușcat în gât și tânăra nu erau iubiți. Se cunoscuseră de puțin timp, într-un cerc de prieteni comuni. Ea i-a propus să o apere, să-l țină cumva la distanță pe Hladii, să-i fie un fel de bodyguard fie doar și prin prezență, și el a acceptat. Criminalul a crezut că cei doi sunt iubiți și, pe fondul despărțirii dintre el și tânără, s-a dus să se răzbune și i-a împușcat pe amândoi”, au dezvăluit, pentru libertatea.ro, surse judiciare.

Adrian Hladii e mort, dar cercetările continuă

Anchetatorii orădeni caută în continuare arma cu care Adrian Hladii şi-a împuşcat în cap fost iubită, cercetările fiind extinse şi pentru a se verifica dacă ucigaşul a avut complici care l-ar fi ajutat în această perioadă să se ascundă de oamenii legii.

Surse judiciare susţin că Adrian Hladii şi-ar fi împuşcat victima în cap chiar în faţa casei acesteia, imediat după ce o urcase în maşină. Tocmai de aceea anchetatorii au găsit scaunul pasagerului din dreapta lăsat, atunci gând au descoperit maşina abandonată pe un cîmp de pe malul Crişului. Acolo Hladii a mutat-o pe bancheta din spate, dar, se pare, fata era deja moartă. Criminalul a circulat practic prin Oradea cu ea împuşcată în cap, în dreapta sa.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Adrian Hladii a fost prins în urma unei acţiuni complexe şi o strategie pusă la punct de către anchetatori.

Astfel apartamentul în care bărbatul a fost prins a fost percheziţionat iniţial, iar apoi, sperând că suspectul se va întoarce acolo, oamenii legii l-au monitorizat, însă fără a da impresia că fac acest lucru. Apartamentul este proprietatea mamei lui Hladii, dar în el locuia acesta şi soţia sa, când veneau în România, ei având domiciliul în Italia.

Mai mult, potrivit surselor citate, în cele aproximativ trei zile în care bărbatul a fost căutat, oamenii legii i-au verificat pe membrii familiei acestuia, dar şi pe cunoscuţii săi, încercând să vadă dacă va lua legătura cu vreunul dintre ei.

Surse din cadrul anchetei au declarat, duminică, pentru News.ro, că cercetările în acest caz nu sunt încheiate deoarece anchetatorii nu au găsit încă arma crimei, dar şi pentru că verificările au fost extinse şi pentru a se stabili dacă ucigaşul a avut complici care l-ar fi ajutat în această perioadă să se ascundă de oamenii legii.

Știai că asta nu e tot? Pentru o imagine completă citeşte şi: 

Adrian Hladii nu a împuşcat-o pe Dalia pe câmpul unde a fost găsită! Criminalul e mort, dar cercetările continuă! Ce vor să afle anchetatorii şi ce PERSOANE SUNT VIZATE

PRIMELE IMAGINI cu soţia ucigaşului tinerei de 24 de ani din Oradea: Este incredibil cum arată aceasta (FOTO&VIDEO)

FILMUL MORŢII interlopului Adrian Hladii: Cum a fost folosită SOŢIA suspectului pentru a rezolva cazul ASASINĂRII Daliei Duca (FOTO&VIDEO)

SFÂSIETOR! Prietenii Daliei Duca şi-au luat rămas bun: "Cu greu am avut curaj să mă apropii de sicriul ei. Era de o frumuseţe inimaginabilă, părea a fi Albă-ca- Zăpada"

PRIMELE IMAGINI de la locul unde interlopul Adrian Hadlii S-A ARUNCAT de la etajul 4 al unui bloc din Oradea (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » CRIMA DIN ORADEA. Cine este, de fapt, bărbatul ÎMPUŞCAT de Adrian Hladii. El şi Dalia Duca făcuseră o înţelegere cu puţin timp înainte ca tânăra să fie asasinată. DETALII ŞOCANTE din anchetă