Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 25 iunie 2017. Taurii sunt surprinși de prieteni

Berbecii vor avea ocazia să stea mai mult timp cu partenerul de viaţă astăzi. Vor profita de timpul liber pentru a face planuri pentru toată vara.

Vezi și

Berbecii vor avea ocazia să stea mai mult timp cu partenerul de viaţă astăzi. Vor profita de timpul liber pentru a face planuri pentru toată vara.

Taurii credeau ca vor avea parte de o zi plictisitoare, însă nu va fi deloc aşa. Prietenii îi surprind cu o vizită atunci când se aşteptau mai puţin. 

Gemenii nu vor avea o duminică tocmai liniştită. Au mult de alergat, însă cu folos, pentru ca reuşesc să rezolve ceva ce îi stresa de câteva săptămâni.

Racii sunt foarte ocupati, însă îşi permit măcar o zi de relaxare. Nişte bani câştigaţi recent îi fac să privească cu mai multă încredere un proiect la care muncesc foarte mult. Li se va lua o piatră de pe inimă.

Pe acelaşi subiect

Leii fac primul pas către ceva ce le va aduce o schimbare majoră în viaţa lor. Este una bună, aşa că tot week-end-ul vor fi numai un zâmbet.

Nativii din zodia Fecioară vor sări în ajutorul prietenilor, astăzi. Vor fi apreciaţi, dar şi răsplătiţi la finalul zilei. 

Pe Balanţe le aşteaptă un weekend romantic. Tensiunile din relaţia de cuplu vor dispărea şi vor face planuri pentru un eveniment important din viaţa lor. 

Scorpionii sunt foarte bine dispuşi şi toată duminca vor discuta despre cum îşi vor petrece următoarea vacanţă. Nu se lasă până nu îşi fac un program detaliat. 

Cineva din familia Săgetătorilor sau din grupul de prieteni se pregateşte de nuntă sau de botez. Va fi o zi destul de obositoare. Au de umblat prin magazine, după haine şi cadouri.

Capricornii nu au timp de pierdut! Tot ce trebuiau să facă săptămâna trecută, au amânat pentru weekend, aşa că astăzi trebuie să pună mâna pe treaba pentru ca cei din jur să nu îi considere neserioşi.

Vărsătorii organizează un eveniment şi vor ca totul să iasă.. ca la carte. Va merita tot efortul şi toate telefoanele pe care le vor da. Toţi vor fi extrem de entuziasmaţi. 

Pe nativii Peşti îi bate gândul să se apuce de afaceri. O persoană apropiată le va sări în ajutor şi le va oferi tot suportul financiar de care au nevoie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 25 iunie 2017. Taurii sunt surprinși de prieteni