Antena Meniu Search
x

Hoț din Botoșani sare de la etaj să scape, cade în mâinile vecinilor total neimpresionați că e rănit (Video)

Locuitorii unui bloc din Botoșani s-au mobilizat în câteva secunde pentru a pune mâna pe hoțul care a intrat într-o garsonieră.

Un hot a fost prins la Botosani dupa ce a avut proasta inspiratie sa sara de la etaj, ca sa scape

Locuitorii unui bloc din Botoșani s-au mobilizat în câteva secunde pentru a pune mâna pe hoțul care a intrat într-o garsonieră.

Prins de proprietar în casă, hoțul a ales calea cea mai riscantă și a sărit pe geam, de la etaj.

Evenimentul a avut loc în cartierul Grivița, unde, un bărbat care a intrat cu forța într-o locuință pentru a fura a fost surprins în interior chiar de proprietar.

Hoțul a intrat într-o garsonieră din Aleea Grivița de unde a reușit să sustragă o sumă de 300 de lei și un bon de masă. Apoi a sărit de la etaj, pentru că l-a prins în casă proprietarul.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vecinii botoșăneanului, total neimpresionați de starea precară a hoțului, care căzuse de la etaj, au pus mâna pe făptaș și l-au ținut până la sosirea polițiștilor.

Potrivit martorilor, asupra hoțului s-ar fi găsit mai multe chei.

Se pare că bărbatul are antecedente fiind un cunoscut al polițiștilor pentru astfel de acte comise și în trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Hoț din Botoșani sare de la etaj să scape, cade în mâinile vecinilor total neimpresionați că e rănit (Video)