Antena Meniu Search
x

Hoți prinși în fața bancomatului, la Galați. Unul dintre ei are 12 ani

Doi hoți de buzunare din Galați, de 12, respectiv 22 de ani, au fost prinși de polițiști în fața unui bancomat, în timp ce încercau să pună mâna pe banii de pe un card furat.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.05.2020, 10:33

Hoți prinși în fața bancomatului, la Galați
Hoți prinși în fața bancomatului, la Galați. Unul dintre ei are 12 ani - Pixabay
  • Hoții încercau să scoată bani de pe un card furat.
  • Tinerii s-au ales cu dosar penal pentru furt.

Doi hoți de buzunare din Galați, de 12, respectiv 22 de ani, au fost prinși de polițiști în fața unui bancomat, în timp ce încercau să pună mâna pe banii de pe un card furat.

Stângăcia determinată probabil de faptul că nu cunoşteau PIN-ul i-a făcut să pară suspecţi, aspect confirmat după ce poliţiştii au stabilit că acel card îi aparţinea unei persoane pe care nu o cunoşteau.

"Cei doi au fost conduși la sediul poliției și, la controlul corporal al tânărului de 22 de ani, s-a găsit asupra acestuia un tichet de masă electronic, aparținând, de asemenea, proprietarului cardului bancar. Acesta a fost contactat de polițiști și a precizat că, în după-amiaza zilei de 30 aprilie, în timp ce se afla în cartierul Mazepa, a fost deposedat, prin distragerea atenției, de portofelul în care avea cele două carduri și actul de identitate", a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, potrivit viata-libera.ro.

Tinerii s-au ales cu dosar penal pentru furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și tentativă la infracțiunea de acces ilegal la un sistem informatic, urmând să stabilească gradul de vinovăţie al fiecăruia.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Hoți prinși în fața bancomatului, la Galați. Unul dintre ei are 12 ani