Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie cu un copil mic de mână, trântită la pământ și tâlhărită pe stradă, la Piatra-Neamț (Video)

O femeie de 63 de ani a fost lovită și tâlhărită pe stradă, în Piatra-Neamț, de un tânăr care i-a smuls geanta de pe umăr și a lăsat-o prăbușită la pământ, fără să țină cont că femeia ținea de mână un copilaș.

de Ana Maria Ghiarasim

la 05.05.2020 , 17:13

O femeie cu un copil mic de mână, trântită la pământ și tâlhărită pe stradă, la Piatra-Neamț O femeie cu un copil mic de mână, trântită la pământ și tâlhărită pe stradă, la Piatra-Neamț - Facebook
  • Femeia a fost atacată în timp ce se plimba pe stradă de mână cu un copil mic.
  • Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă și, cel puțin deocamdată, agresorul nu a fost prins.

„Imediat după sesizare, toate echipajele prezente în teren s-au mobilizat și au demarat activități de cercetare și documentare, fiind asigurat un perimetru stabilit în vederea identificării și depistării persoanei bănuite de comiterea faptei”, anunță purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, potrivit stiri-neamt.ro.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț, se mai arată în comunicatul IPJ Neamț.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:
Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » O femeie cu un copil mic de mână, trântită la pământ și tâlhărită pe stradă, la Piatra-Neamț (Video)