Antena Meniu Search
x

MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soțului că va muri: ”Ia-mă în brațe, eu o să plec” (VIDEO)

Ileana Ciuculete suferea de o ciroză galopantă, provocată de o hepatită C de care aflase de curând. Însă nu din această cauză se internase la o clinică privată din Bucureşti. A ajuns acolo speriată de o răceală de care nu mai reuşea să scape.

Ileana Ciuculete suferea de o ciroză galopantă, provocată de o hepatită C de care aflase de curând. Însă nu din această cauză se internase la o clinică privată din Bucureşti. A ajuns acolo speriată de o răceală de care nu mai reuşea să scape.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins, marţi aseară, la vârsta de 59 de ani. Artista suferea de o ciroză galopantă, provocată de o hepatită C de care aflase de curând.

Familia, apropiaţii şi cântăreţii de muzică populară au fost şocaţi de moartea prematură a Ilenei Ciuculete şi vorbesc cu greu despre colega lor la trecut.

Pe acelaşi subiect

Doina Belu, naşa de cununie a artistei a făcut declaraţii cutremurătoare despre ultimele zile din viaţa Ilenei Ciuculete.

Potrivit acesteia, Ileana Ciuculete și-a petrecut ultimele două zile din viață în comă. A deschis ochii înainte de muri și și-a chemat soțul, pe Cornel Galeş, doar pentru a-l anunța că o să plece dintre cei vii. Apoi și-a dat ultima suflare în brațele lui.

”S-a trezit din comă. A deschis ochii și l-a strâns de mână pe Cornel. Apoi, înainte de a-și da ultima suflare, i-a spus: ia-mă în brațe, eu o să plec. Au fost ultimele ei cuvinte”, a declarat Doina Belu, potrivit libertatea.ro.

Femeia a fost prima care a vorbit cu soțul Ilenei, imediat după nenorocire.

”L-am sunat să-l întreb de Ileana. A apucat să-mi răspundă. Plângea și urla. Ileana s-a dus. Uite, a înțepenit, se răcește. Ileana era lumina ochilor lui”, a mai spus Doina Belu.

Articole pe aceeaşi temă:  

Ileana Ciuculete se împăcase cu cei doi fii, înainte de Crăciun. Fostul soţ al artistei DEZVĂLUIE detalii neştiute (VIDEO)

Ileana Ciuculete, suferinţă fără margini! Pe lângă ciroză hepatică galopantă, artista avea şi CANCER OSOS metastazat

Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

S-A STINS într-o săptămână! Ileana Ciuculete a aflat despre BOALA GRAVĂ de care suferă chiar de 8 Martie (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soțului că va muri: ”Ia-mă în brațe, eu o să plec” (VIDEO)