Antena Meniu Search
x

Numerologul Mihai Voropchievici ŞOCHEAZĂ: "Moartea Ilenei Ciuculete putea fi prevenită!". Dezvăluiri despre cifra destinului artistei

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins, marţi aseară, la vârsta de 59 de ani. Artista suferea de o ciroză galopantă, provocată de o hepatită C de care aflase de curând.

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins, marţi aseară, la vârsta de 59 de ani. Artista suferea de o ciroză galopantă, provocată de o hepatită C de care aflase de curând.

Numerologul Mihai Voropchievici susţine, însă, că moartea Ilenei Ciuculete putea fi prevenită.

Mihai Voropchievici a fost invitat in emisiunea WOWbiz de la Kanal D, unde a vorbit despre cifra destinului Ilenei Ciuculete. scrie kfetele.ro.

"Ar fi bine ca fiecare om să-şi cunoască secretele din datele de naştere. Acolo sunt nişte cifre, responsabile cu starea de sănătate şi cu tot ce înseamnă dezvoltarea unor boli sau altor boli.

Pe acelaşi subiect

Sunt mici secrete. (...) Ileana avea in schimb o atentionare. Ea trebuia periodic sa-si faca niste controale medicale. Si sunt foarte multi in situatia asta. Este curios pentru ca cifra 1 de destin, pe cat este de puternica, pe cat este de zglobie, de exploziva, pe atat este de neglijenta cu starea ei de sanatate.

Eu va spun spun pe propria piele ca si eu neglijez. Cei care au probleme astea, trebuie sa mearga la medic. Sunt boli care actioneaza insidios, greu de depistat si greu de tratat. 

Pentru ea ar fi fost recomandat. Avea o cifra de 4. In functie de multitudinea cifrei de 4, pe atat e starea de sanatate. Dar ea avea 20, cifra de nastere, iar aceste persoane au prin excelenta un organism mai sensibil, mai usor predispus.

De unde apare problema neplacuta si imbolnavirea ficatului? De la oboseala in exces. Am vazut oameni bolnavi de ciroza care nu au fumat si nu au baut in viata lor. Si cu asta tragem linie", a povestit numerologul, potrivit kfetele.ro.

Ileana Ciuculete s-a născut în 20 septembrie 1957, în comuna doljeană Vela. Ea a absolvit Liceul de matematică-fizică “Traian” din Drobeta Turnu-Severin.

Pentru calităţile sale vocale, Ileana Ciuculete a fost angajată de la 14 ani, cu dispensă de vârstă, la orchestra de muzică populară “Doina Olteniei” a Filarmonicii din Craiova, scrie News.ro.

De-a lungul timpului, a fost solista mai multor ansambluri folclorice, printre care Ansamblul "Nicolae Bălcescu" din Craiova, Ansamblul folcloric "Căluşul" din Scorniceşti şi Ansamblul "Danubius" din Drobeta Turnu-Severin.

Artista a înregistrat peste 400 melodii proprii, având 30 de albume.

În cariera sa, Ileana Ciuculete a primit trei discuri de aur şi un disc de platină în România, precum şi un disc de aur în Serbia.

Articole pe aceeaşi temă:

MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE. Ileana Ciuculete s-a trezit din comă şi i-a spus soţului că va muri: ”Ia-mă în braţe, eu o să plec” (VIDEO)​

Ileana Ciuculete a murit în chinuri groaznice. PRIMELE DECLARAŢII ale lui Cornel Galeş, după moartea artistei: "I-a spart tot ficatul, venele în el. Am văzut Iadul!"

UCIGAŞUL DIN UMBRĂ! Ce este Hepatita C, boala de care suferea Ileana Ciuculete fără să ştie

S-A STINS într-o săptămână! Ileana Ciuculete a aflat despre BOALA GRAVĂ de care suferă chiar de 8 Martie (VIDEO)

Soliştii de muzică populară, şocaţi de moartea cântăreţei Ileana Ciuculete: "Vestea morţii ei e ca o bombă. Bătălia asta n-o câştigă nimeni"

Ileana Ciuculete, o viaţă închinată muzicii, de la vârsta de 13 ani! ”Tata îmi scria versuri pe o scândură”

Ileana Ciuculete și frumoasa ei poveste de dragoste, începută într-un taxi! 25 de ani, soţul i-a fost alături. ”În el am găsit totul!”

"Doamne, ce-am făcut din viaţa mea?", printre ULTIMELE MELODII postate de Ileana Ciuculete pe Facebook (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Numerologul Mihai Voropchievici ŞOCHEAZĂ: "Moartea Ilenei Ciuculete putea fi prevenită!". Dezvăluiri despre cifra destinului artistei