Antena Meniu Search
x

Video Sectorul 1 din Capitală, sufocat de gunoaie. Clotilde Armand anunță că deșeurile vor fi, în sfârșit, ridicate de pe străzi

Continua epopeea gunoaielor din sectorul 1! Actualul primar a anunțat că de astăzi ADP se va ocupa de ridicarea maldărelor de gunoaie strânse pe străzile celui mai bogat sector.

de Redactia Observator

la 14.12.2020, 15:01

Vezi și

Operațiunea trebuia să înceapă la ora 9, însă există probleme rămase fără răspuns. Nimeni nu știe, spre exemplu, unde vor fi duse deșeurile. Iar întreaga operațiune pare ținută la secret. 

Primăria Sectorului 1 al Capitalei anunţa, la începutul săptămânii trecte, că Poliţia Locală face verificări în permanenţă pentru a identifica persoanele care depozitează ilegal deşeuri pe străzi, trotuare şi spaţii verzi, atrăgând atenţia că amenzile pentru aceste fapte sunt cuprinse între 2.000 şi 5.000 de lei.

Prestatorul serviciului de salubritate nu a mai ridicat, în ultimele săptămâni, deşeurile de pe domeniul public deoarece nu a mai fost plătit din luna iunie, iar restanţele se ridică la 100 de milioane de lei, arătau reprezentanţii Primăriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Sectorul 1 din Capitală, sufocat de gunoaie. Clotilde Armand anunță că deșeurile vor fi, în sfârșit, ridicate de pe străzi