Antena Meniu Search
x

Se intampla in Romania: Inaugurare cu mare fast a unui simplu lift

La gura liftului de la Gura Humorului s-a inghesuit toata floarea din judet - prefectul a venit cu subprefectul, parlamentarii de Suceava s-au adus unul pe altul, iar primarul a tocmit si preoti. Ca sa inaugureze, atentie, liftul din spital. Cu slujba, taiere de panglica si, desigur, sampanie.

Vezi și

Primarul, prefectul, subprefectul, presedintele si vicepresedintele Consiliului Judetean, inspectorul scolar general si o armata de parlamentari pe langa. Imbracati la 4 ace, cu totii au asistat solemni la ceremonia de inaugurare a liftului. Din cand in cand, si-au facut cruce.

3 preoti au stropit de rand cu aghiasma masa cu mere si colaci, apoi liftul, in timp ce lumanarile palpaiau sa se stinga. Apoi s-au rugat sa nu se blocheze intre etaje. Inainte de toate insa, autoritatile s-au intrecut in discursuri.

“Vreau sa le multumesc in primul rand celor care au sprijinit si celor care vor mai sprijini. Au demonstrat cu eforturi mari, cu oferte de multe ori supradimensionate sa faca lucruri de amploare”, a spus Catalin Nechifor, presedintele Consiliului Judetean Suceava.

Apoi a venit si momentul mult asteptat de toata lumea. Inaugurarea primului lift din spitalul orasenesc Gura Humorului.

Cum erau prea multe autoritati, s-a decis ca pana la urma, doar 3 sa taie panglica. Mai ales ca era foarte scurta. Avea doar un metru. Problema s-a pus apoi cine urca primul.

Liftul le-a costat pe autoritati 505.000 lei si functioneaza doar pe baza cartela. Deci nu e pentru oricine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Se intampla in Romania: Inaugurare cu mare fast a unui simplu lift