Antena Meniu Search
x

Încă un cadru medical s-a stins din viaţă din cauza coronavirusului. Asistenta Alina Nicoleta Pavel s-a stins din viaţă la vârsta de 42 de ani,

Doliu la spitalul judeţean de Urgenţă Vaslui. Asistenta Alina Nicoleta Pavel s-a stins din viaţă la vârsta de 42 de ani, din cauza infecţiei cu coronavirus.

de Monica Palade

la 18.01.2021, 11:22

asistenta alina nicoleta pavel
Încă un cadru medical s-a stins din viaţă din cauza coronavirusului. Asistenta Alina Nicoleta Pavel s-a stins din viaţă la vârsta de 42 de ani, - Facebook

Femeia s-a simţit tot mai rău în ultimele zile, fiind transferată pe secția Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean, însă din păcate eforturile colegilor săi de a o stabiliza au fost în zadar.

Alina Nicoleta Pavel lucra la secţia Dermatologie din cadrul Ambulatoriului SJU Vaslui. Colegii asistentei au transmis un mesaj pe pagina de Facebook a spitalului.

„Timpul nu a mai avut răbdare cu tine, draga noastră colegă Alina Nicoleta Pavel! Am aflat cu nespusă durere trecerea la cele veșnice a colegei noastre. În aceste clipe de adâncă tristețe ne este foarte greu să ne găsim cuvintele, pentru că nimic nu poate mângâia sufletul odată cu pierderea ființei dragi. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu! Dumnezeu să te ierte!”

Şi medicii au pierdut lupta cu Covid

Medicul şi profesorul vrâncean Gheorghe Şoană s-a stins din viaţă la spital, unde era internat de pe 24 decembrie. Deşi ultimul test a fost negativ, semn că reuşise să învingă boala, corpul i-a fost afectat de virus, care i-a atacat alte organe. Doctorul Gheorghe Şoană preda şi la Școala Postliceală Sanitară Carol Davila Focșani, unde generaţii întregi de cadre medicale au ieşit sub îndrumarea sa.

Doliu a fost şi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara. Medicul Eduard Gherzan a pierdut lupta cu virusul. El ar fi împlinit 50 de ani în această lună. Medicul s-a simţit rău încă din luna decembrie, însă a ajuns mult prea târziu la spital. „Nenorocitului asta de virus, ne-a mai luat un coleg.... EDUARD GHERZAN., în ianuarie ar fi împlinit virsta de 50 ani. A lucrat SPITAL JUDETIAN DE URG. TIMIȘOARA, CASA AUSTRIA RADIOLOGIE. Un coleg și prieten minunat. Drum lin către stele și Dumnezeu sa te odihneasca în pace suflet minunat”, scrie pe pagina de Facebook Medici la datorie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Încă un cadru medical s-a stins din viaţă din cauza coronavirusului. Asistenta Alina Nicoleta Pavel s-a stins din viaţă la vârsta de 42 de ani,