Antena Meniu Search
x

Înșelăciune în plină epidemie, la Constanța: "A sunat, a zis că e fratele meu și că are coronavirus, să îi trimit repede 200 de milioane"

Înșelăciune în plină epidemie, la Constanța: "A sunat, a zis că e fratele meu și că are coronavirus, să îi trimit repede 200 de milioane", e povestea spusă de o femeie chiar pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 08.04.2020, 07:26

Coronavirus în România
Înșelăciune în plină epidemie, la Constanța: "A sunat, a zis că e fratele meu și că are coronavirus, să îi trimit repede 200 de milioane" - Twitter
  • Un bărbat a sunat și a spus că e Bogdan, fratele victimei înșelăciunii.
  • A cerut bani să își cupere aparat de ventilație.

Înșelăciune în plină epidemie, la Constanța: "A sunat, a zis că e fratele meu și că are coronavirus, să îi trimit repede 200 de milioane", e povestea spusă de o femeie chiar pe pagina de Facebook a Poliției Române.

O femeie din Constanța a fost la un pas să fie victima unei înșelăciuni incredibile, după ce a fost sunată pe telefonul fix de acasă de un bărbat care i-a spus că e fratele ei și a leșinat la serviciu. Femeia a anunțat Poliția și a poi a povestit totul.

"Ieri între 11 și 11.30 a sunat fixul, eram cu mama mea acasă. Ea a răspuns la elefon, nu știu ce a vorbit, dar a început să plângă și să țipe, Bogdane, Bogdane, unde ești. Am venit repede lângă ea, i-am luat telefonul. Și am zis: ia zii Bogdane, ce e? Și el a zis: Mihaela, mi-a zis pe nume, Mihaela tu ești, ce mă fac, ce mă fac?! A început să plângă, să se vaite. Mi-a zis că a plecat la muncă, a leșinat, a venit salvarea și i-a pus mască de oxigen, l-au internat la Spitalul de Boli Infecțioase și m-a găsit cu virusul. Și mi-a spus: îmi trebuie aparat de ventilație și a venit managerul spitalului la mine și a zis că îmi trebuie 200 de milioane să îmi iau aparat de ventilație.", a povestit Mihaela.

Ea spune că bărbatul de la telefon a cerut acești bani și când i-a spus că îl va suna înapoi, după ce vorbește cu alte rude, dar cel de la celălalt capăt a spus să nu îl sune, că nu are voie să fie sunat.

Pe acelaşi subiect

Până la urmă, împreună cu alt frate și cu iubita lui Bogdan au reușit să vorbească cu acesta, care i-a liniștit și așa au aflat că e a fost vorba despre o tentativă de înșelăciune, după celebra metodă accidentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Poliția a fost anunțată și îl caută acum pe cel care a sunat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Înșelăciune în plină epidemie, la Constanța: "A sunat, a zis că e fratele meu și că are coronavirus, să îi trimit repede 200 de milioane"