Antena Meniu Search
x

Inspectorii de la Protectia Copilului au facut o noua vizita la domiciliul "micului Hercule". A fost descoperita o inregistrare in care copilul sparge nuci cu pumnul

Micul Hercule este cel mai mic din clasa! La scoala, sta pe un scaun special pentru a fi la aceeasi inaltime cu ceilalti copii. De vina sunt exercitiile de forta la care a fost supus de propriul tata.

Vezi și
In bucataria micului halterofil, nucile se sparg cu pumni si nervi. Ca in sala de forte, unde baiatul si fratele lui au fost pusi sa faca exercitii extrem de grele. Din cauza lor, acum are nevoie de scaun mai inalt la scoala, sa-si poata vedea invatatoarea.
Scaunul din clasa a fost special inaltat de tatal sau. Pare ca tine mult la educatia micului Hercule. Mai ales, la cea fizica. Parintele rade, insa copilul ia competitia in serios. Isi flutura in aer mana amortita de durere. Apoi, mai aplica un pumn nucii de pe masa.

Inspectorii de la Protectia Copilului nu au inchis ochii, dupa ce au vazut inregistrarea. Si-au planificat inca o vizita la casa micului Hercule, care a lipsit azi de la scoala.

La cei aproape noua ani, micul Hercule ar fi trebuit sa aiba peste un metru si 30 de centimetri. Efortul i-a oprit cresterea la putin peste un metru. O inaltime pe care un copil normal o atinge la patru ani. Din cauza efortului la care a fost supus inca de la doi ani, mini-halterofilul va avea de suferit toata viata. Sub muschii de culturist, se ascunde un schelet afectat de greutati. Coloana a suferit deformari, iar cartilajele deja osificate de efort ii incetinesc cresterea. Va fi mereu sensibil la hernii. Iar inima ii va pompa neregulat sangele, pe care plamanii il vor oxigena din ce in ce mai greu.

Pericolul la care si-a supus proprii copii l-ar putea lasa fara ei. Daca se va dovedi ca micii halterofili sunt maltratati, vor fi internati rapid intr-un centru de plasament. Iar tatal lor ar putea ajunge la inchisoare.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Inspectorii de la Protectia Copilului au facut o noua vizita la domiciliul "micului Hercule". A fost descoperita o inregistrare in care copilul sparge nuci cu pumnul