Antena Meniu Search
x

Interlop român fugar, condamnat la 11 ani, iese din ascunzătoare să caute o fată, prins pe stradă de carabinieri

Un interlop român din Piedmont, Italia, se ascundea de ceva vreme în Alessandria, după ce fusese condamnat de Curtea de la Rimini la 11 ani de închisoare.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.03.2019, 11:30

Un interlop român din Piedmont, Italia, se ascundea de ceva vreme în Alessandria, după ce fusese condamnat de Curtea de la Rimini la 11 ani de închisoare.

Tânărul de 33 de ani, căruia presa italiană în publica doar iniţialele (R.I.), a ieşit din ascunzătoare pentru scurt timp, fiind luat la ochi de o patrulă de carabinieri pentru că discuta cu o tânără care era cunoscută pentru practicarea prostituţiei.

Român fugar, condamnat la 11 ani de puşcărie, arestat pe stradă, în Alessandria

Un român de 33 de ani a fost prins de carabinieri pe o stradă din Alessandria, după ce tânărula  fost văzut discutând cu o tânără cunoscută pentru că practica prostituţia.

Pe acelaşi subiect

Crezând că bărbatul a apelat la serviciile de amor contracost ale tinerei, carabinierii s-au apropiat de bărbat, care încerca să se facă nevăzut şi l-au oprit pentru verificări, informează radiogold.it

Nu mică le-a fost mirarea când au constatat că persoana în cauză este căutată pentru punerea în aplicare a unui mandat cu închisoarea de 11 ani.

Carabinierii l-au transportat în arest pe românul de 33 de ani, care urmează să fie predat unui penitenciar pentru executarea pedepsei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Interlop român fugar, condamnat la 11 ani, iese din ascunzătoare să caute o fată, prins pe stradă de carabinieri