Antena Meniu Search
x

Iubire FĂRĂ LIMITE. Vezi gestul EXTREM făcut de o femeie timp de patru ani

O tânără de 31 de ani a falsificat o întreagă relaţie timp de patru ani. Iubitul ei era de fapt..logodnicul altei femei.

O tânără de 31 de ani a falsificat o întreagă relaţie timp de patru ani. Iubitul ei era de fapt..logodnicul altei femei.

Timp de patru ani, Jill Sharp a furat poze de pe contul tânărului Graham McQuet, le-a modificat în Photoshop şi le-a publicat pe pagina ei de Facebook, făcându-i pe toţi să creadă că cei doi au o relaţie şi urmează să se căsătorească.

Ba mai mult, femeia a făcut şi un cont de Twitter al presupusului iubit, de pe care şi-a trimis singură mesaje de dragoste.

Prietenii fetei au început să intre la idei când au văzut că bărbatul nu este niciodată disponibil să îi întâlnească.

Pe acelaşi subiect

Au încercat să-i dea de urmă şi, în cele din urmă, i-au găsit adevăratul cont de Facebook.

Au fost surprinşi să afle că bărbatul este de fapt logodit cu altă femeie şi că, mai mult, nu avea habar cine e prietena lor.

Luată la întrebări de cunoscuţi, femeia a recunoscut că l-a văzut întâmplător pe tânăr pe un site de socializare şi s-a îndrăgostit de el.

Cum bărbatul aparţinea deja unei alte femei, şi-a imaginat o întreagă poveste de dragoste, pe care şi-a alimentat-o postând online poze modificate cu ei doi în ipostaze de îndrăgostiţi, scrie The Sun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Iubire FĂRĂ LIMITE. Vezi gestul EXTREM făcut de o femeie timp de patru ani