Antena Meniu Search
x

Încă un scandal cu jandarmi. Cum a ignorat un şofer al Jandarmeriei 7 semne de circulaţie care îi restricţionau trecerea

Nicio zi fără scandal pentru Jandarmeria Română. Un echipaj al instituţiei a fost filmat în timp ce ignoră 7 indicatoare rutiere şi circulă pe interzis.

Vezi și

Nicio zi fără scandal pentru Jandarmeria Română. Un echipaj al instituţiei a fost filmat în timp ce ignoră 7 indicatoare rutiere şi circulă pe interzis în centrul Bucureştiului. La un moment dat, maşina jandarmeriei a fost blocată de autoturismele care mergeau legal, dar oamenii legii au preferat să dea flashuri din sens opus.

300 de metri a mers maşina Jandarmeriei pe interzis. Nu erau în nicio misiune şi ar mai fi avut de înaintat 10 metri până să iasă de pe strada cu sens unic. Dar jandarmii au avut ghinionul să dea peste un şofer încăpăţânat. 

Până să ajungă în situaţia să dea cu spatele, jandarmii au trecut pe lângă o serie de indicatoare rutiere care stăteau cu spatele la ei. Nu una-două ci trei, patru, cinci, şase indicatoare rutiere care ar fi trebuit să le ridice semne de întrebare jandarmilor. Şi dacă nu era suficient, pe un stâlp de lângă e şi semnul interzis. Mare.

Şoferul care a filmat imaginile spune că jandarmii nu au fost deloc timizi. 

Pe acelaşi subiect

Imaginile au devenit viral pe Facebook şi aşa au ajuns şi la şefii jandarmilor. "A fost chemat de superiori săi. A recunoscut că nu a observat semnul de interzis. Împotriva lui vor fi luate măsuri disciplinare.", explică Jandarmeria.

Strada e o scurtătură între două dintre cele mai circulate pieţe din Bucureşti: Charlles de Gaulles şi Arcul de Triumf. Chiar reporterii Observator au filmat şoferi prea grăbiţi să circule legal.

Ieri un alt jandarm a ajuns să fie cercetat disciplinar după ce a lovit cu pumnul mai mulţi protestatari. Iar un alt angajat al Jandarmeriei Române dă note explicative după ce a fost la câţiva centimetri să lovească cu autocarul un tramvai, în Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Încă un scandal cu jandarmi. Cum a ignorat un şofer al Jandarmeriei 7 semne de circulaţie care îi restricţionau trecerea