Antena Meniu Search
x

Meteorologii au anunţat până când ţine iarna. Avertisment îngrijorător

Iarna va dura până în a doua lună de primăvară, arată ultima prognoză a meteorologilor. În aprilie, ne vom confrunta cu temperaturi mai scăzute şi precipitaţii

Vezi și

Iarna va dura până în a doua lună de primăvară, arată ultima prognoză a meteorologilor. În aprilie, ne vom confrunta cu temperaturi mai scăzute şi precipitaţii abundente. Până atunci, vremea rămâne la extreme. În ultimele ore, salvatorii au avut misiuni grele printre nămeţii de până la un metru. Un bebeluş s-a născut direct pe zăpadă, la minus 5 grade Celsius. 

David George a venit pe lume în viscol, frig şi întuneric. Haina tatălui i-a fost pătuţ printre nămeţii înalţi de aproape un metru. Bărbatul şi-a asistat soţia la naştere pe marginea drumului, la minus 5 grade Celsius. 

Este un copil norocos, spun medicii. Tânăra mamă ieşise în calea ambulanţei, deşi salvatorii au sfătuit-o să aştepte la căldură.

Zăpada a pus în pericol şi 52 de elevi din Arad, după ce autocarul cu care se întorceau din staţiunea Arieşeni a rămas blocat pe munte. Copiii au fost găsiţi întâmplător de muncitorii de la deszăpezire şi au fost transportaţi la o pensiune din apropiere.

Pe acelaşi subiect

În Capitală, ziua a început cu nervi şi claxoane. Dimineaţă, abia se putea circula în zona şcolilor, pe stratul de zăpadă de aproape 6 centimetri. 

Nu doar Capitala a fost blocată de zăpadă. Opt judeţe din sud-estul ţării sunt până la ora 20 sub cod galben de vânt şi ninsori. La miezul zilei, Marea Neagră era mai învolburată ca oricând. 

Meteorologii anunţă că iarna nu ne părăseşte până în aprilie. 

Dincolo de graniţe, e şi mai rău. Ministerul Afacerilor Externe îi sfătuieşte pe români să evite să tranziteze Bulgaria, ţară afectată de un cod portocaliu de vremea rea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Meteorologii au anunţat până când ţine iarna. Avertisment îngrijorător