Antena Meniu Search
x

Video Jill Biden, portret de Primă Doamnă. Melania Trump a încălcat tradiţia transferului puterii

Noul cuplu prezidenţial nu are parte de tradiţiile mutării în Casa Albă. În mod normal, prima doamnă aflată pe picior de plecare trebuie să îi facă succesoarei sale turul reşedinţei, după ce s-au cunoscut, în prealabil, la ceai. Doar că, în premieră, primele doamne nu s-au întâlnit pentru a face transferul de putere ca la carte. La 62 de ani, Jill Biden vrea să rescrie regulile din noua postură. Despre Melania Trump, se zvonește, că s-ar pregăti de divorț.

Ana Constantin
de Ana Constantin

la 20.01.2021, 20:25

Vezi și
  • Melania Trump nu a respectat protocolul de primire a lui Jill Biden
  • Noua primă doamnă spune că vrea să împartă cât mai bine viaţa de familie cu sfera profesională

Scene de prietenie şi o predare de mandat ca la carte, pe care nu o vom vedea însă la Casa Albă. Melania Trump nu va respecta protocolul şi nu o va primi la Casa Albă pe Jill Biden. Nici nu îi va prezenta avantajele şi îndatoririle de primă doamnă. Este încă o premieră nedorită şi o absenţă ce sfidează tradiţia de predare a ştafetei. 

Optimistă și energică, în antiteză cu imaginea perfectă, dar rece a Melaniei Trump, Jill Biden îşi doreşte să fie o primă doamnă activă și implicată. A 46-a primă doamnă a Americii vrea să împace viața profesională cu cea familială și să stabilească o premieră. Va fi prima soție a unui președinte american care va primi salariu dintr-o activitate desfășurată în afara Casei Albe, ca profesoară la Universitatea din Virginia.

''Întotdeauna mi-a plăcut sunetul școlii!''

Până acum, toate soțiile președinților au renunțat la slujbe pentru a se dedica unei cauze. Jill Biden va completa slujba de profesoară cu acțiunile de promovare a educației și chiar se va implica în alte domenii precum lupta împotriva cancerului mamar. 

Jill Biden, primă doamnă SUA: Sunt recunoscătoare şi nerăbdătoare, dar, mai presus de toate sunt pregătită să lucrez cu voi, toţi.

Speculaţii pe seama unui posibil divorţ a fostului cuplu prezidenţial

Melania Trump a coordonat timp de 4 ani o campanie împotriva cyberbullying-ului. Este neclar însă dacă va dori să își cultive și pe viitor rolul jucat în viața publică în ultimii patru ani, după modelul altor prime doamne. Speculaţii sunt multe. Inclusiv despre un posibil divorț. Surse din anturajul familiei Trump susțin că Melania are actele deja pregătite. Și numără minutele până își va recupera libertatea. 

The Sun vorbește despre un contract de 50 de milioane de dolari.

Cei 15 ani de căsnicie cu Trump i-ar mai aduce o casă permanentă și una de vacanță, dar și o pensie alimentară consistentă pentru mezinul miliardarului, Baron, care ar rămâne în custodia mamei până la majorat.

Melania Trump, fosta primă doamnă SUA: Mamele oferă confortul și susţinerea de care un copil are nevoie pentru a crește și a se dezvolta, a prospera și a reuși. Mamele sunt modele pentru copii.

Melania Trump a fost inaccesibilă presei pe durata șederii la Casa Albă. A dat puține interviuri, pe și mai puține teme. A fost remarcată mai ales datorită stilului vestimentar decât programelor implementate. Ochiului vigilent al jurnaliștilor nu le-a scăpat însă relația neobișnuită cu soțul ei. Și nici lipsa expresivității faciale. Astfel încât a fost greu pentru experții în limbajul trupului să stabilească dacă regretă sau sărbătorește plecarea de la Casa Albă.

Melania Trump, fosta primă doamnă SUA: Concentrați-vă asupra lucrurilor care ne unesc, ridicați-vă deasupra lucrurilor care ne despart, alegeți, mereu, dragostea în fața urii, pacea înaintea violenței și pe alții înaintea voastră. A fost cea mai mare onoare a vieții mele să fiu primă doamnă a Statelor Unite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Jill Biden, portret de Primă Doamnă. Melania Trump a încălcat tradiţia transferului puterii