Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Judecătorul care l-a condamnat pe miliardarul Puiu Popoviciu este cercetat de Secția Specială

Judecătorul care l-a condamnat pe miliardarul Puiu Popoviciu în dosarul Mall Băneasa este acum cercetat de Secţia Specială, cea care se ocupă cu investigarea infracţiunilor din Justiţie. Ancheta vine în contextul în care omul de afaceri urmează să afle dacă va fi extrădat din Marea Britanie.

de Valentin Stan

la 07.01.2021 , 21:52

  • Judecătorul care l-a condamnat pe Puiu Popoviciu este acuzat de abuz în serviciu
  • Puiu Popoviciu va afla curând dacă o să fie extrădat din Marea Britanie

Judecătorul este acuzat de abuz în serviciu şi represiune nedreaptă. Concret, Adina Florea, procurorul care îl cercetează, spune că acesta a încălcat legea în momentul în care şi-a motivat sentinţa, acea motivare de nouă ani pentru Puiu Popoviciu, abia după ce s-a pensionat. 

În plus este acuzat şi de faptul că a judecat partea civilă a dosarului. Este vorba despre acea decizie prin care au fost confiscate 220 de hectare din nordul Capitalei. Este cea mai scumpă zonă a Bucureştiului, iar pe acea suprafaţă se află locaţii precum Ambasada Statelor Unite ale Americii sau mari centre comerciale. 

Un dosar penal care vine într-un moment foarte important pentru Puiu Popoviciu. În prima parte a anului acesta o să afle dacă o să fie extrădat de autorităţile din Marea Britanie. O primă instanţă a decis că el poate să fie dus în România, însă în luna martie o să afle definitiv dacă se va întâmpla acest lucru. 

Vezi și
Valentin Stan Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri sociale » Judecătorul care l-a condamnat pe miliardarul Puiu Popoviciu este cercetat de Secția Specială