Înmormântare cu mascaţi în Prahova. Familia celui decedat, dar şi sute de localnici au protestat că presupusul criminal e liber

De Monica Palade.
Publicat: 07.01.2021, 17:25.
Actualizat: 07.01.2021, 17:25

Scandal uriaş la o înmormântare din comuna prahoveană Cornu de Sus. Oamenii protestau pentru că presupusul criminal al celui condus pe ultimul drum este cercetat sub control judiciar.s

Sute de oameni au ieşit în stradă şi au venit în faţa casei suspectului pentru a-şi exprima nemulţumirea. Familia victimei este supărată că Tribunalul Prahova a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a principalului suspect, că acesta este liber şi a cerut arestarea lui. În plus, oamenii spun că persoanele care au participat la altercație trec ostentativ cu mașina prin fața casei lor şi îi intimidează.

Bărbatul de 22 de ani a fost bătut de către mai mulţi prieteni de pahar, după care a fost înjunghiat. Crima a avut loc pe o stradă din comuna prahoveană, Dumbrava, duminică noaptea.

Pentru a fi sigură că scandalul nu va degenera, poliţia a trimis mascaţii la înmormântare.

Doi copii au rămăs fără tată

Agresorii tânărului de 22 de ani, tată a doi copii - unul de de câteva luni, iar cel de-al doilea de aproape doi ani, - au încercat să muşamalizeze crima, sunând chiar ei la 112 pentru a anunţa că bărbatul a vrut să se sinucidă.

Scandalul care a dus la crimă a început la o petrecere organizată unde victimei i s-a reproşat că a pus scrumul de ţigară intenţionat într-un pahar plin cu băutură. Iniţial, tânărul a reuşit să scape de furia prietenilor săi, darmai târziu a fost urmărit pe străzile din localitate. A fost prins şi bătut cu bestialitate, cu bâte şi obiecte metalice, chiar în centrul comunei. În final, a fost înjunghiat în abdomen. A murit câteva minute mai târziu în ambulanţa care îl transporta la spital. Bătăuşii au vârstele de 16, 18 şi 20 de ani. Toţi au negat crima.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 20 de ani,, despre care există probe că ar fi fost cel care şi-a înjunghiat prietenul.


Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.