Antena Meniu Search
x

Înmormântare cu mascaţi în Prahova. Familia celui decedat, dar şi sute de localnici au protestat că presupusul criminal e liber

Scandal uriaş la o înmormântare din comuna prahoveană Cornu de Sus. Oamenii protestau pentru că presupusul criminal al celui condus pe ultimul drum este cercetat sub control judiciar.s

de Monica Palade

la 07.01.2021, 17:25

Vezi și
  • Înmormântare cu mascaţi într-o comună prahoveană
  • Doi copii au rămăs fără tată

Sute de oameni au ieşit în stradă şi au venit în faţa casei suspectului pentru a-şi exprima nemulţumirea. Familia victimei este supărată că Tribunalul Prahova a respins propunerea procurorilor de arestare preventivă a principalului suspect, că acesta este liber şi a cerut arestarea lui. În plus, oamenii spun că persoanele care au participat la altercație trec ostentativ cu mașina prin fața casei lor şi îi intimidează.

Bărbatul de 22 de ani a fost bătut de către mai mulţi prieteni de pahar, după care a fost înjunghiat. Crima a avut loc pe o stradă din comuna prahoveană, Dumbrava, duminică noaptea.

Pentru a fi sigură că scandalul nu va degenera, poliţia a trimis mascaţii la înmormântare.

Doi copii au rămăs fără tată

Agresorii tânărului de 22 de ani, tată a doi copii - unul de de câteva luni, iar cel de-al doilea de aproape doi ani, - au încercat să muşamalizeze crima, sunând chiar ei la 112 pentru a anunţa că bărbatul a vrut să se sinucidă.

Scandalul care a dus la crimă a început la o petrecere organizată unde victimei i s-a reproşat că a pus scrumul de ţigară intenţionat într-un pahar plin cu băutură. Iniţial, tânărul a reuşit să scape de furia prietenilor săi, darmai târziu a fost urmărit pe străzile din localitate. A fost prins şi bătut cu bestialitate, cu bâte şi obiecte metalice, chiar în centrul comunei. În final, a fost înjunghiat în abdomen. A murit câteva minute mai târziu în ambulanţa care îl transporta la spital. Bătăuşii au vârstele de 16, 18 şi 20 de ani. Toţi au negat crima.

Poliţiştii l-au reţinut pe tânărul de 20 de ani,, despre care există probe că ar fi fost cel care şi-a înjunghiat prietenul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Înmormântare cu mascaţi în Prahova. Familia celui decedat, dar şi sute de localnici au protestat că presupusul criminal e liber