Antena Meniu Search
x

Katy Perry a ales hainele unui brand românesc pentru fotografia de pe cel de-al patrulea album

Katy Perry se pregăteşte să îşi lanseze al patrulea album şi nu oricum. Artista în vârstă de 32 de ani a ales hainele unui brand românesc pentru fotografia de pe mult aşteptatul produs muzical.

Vezi și

Katy Perry se pregăteşte să îşi lanseze al patrulea album şi nu oricum. Artista în vârstă de 32 de ani a ales hainele unui brand românesc pentru fotografia de pe mult aşteptatul produs muzical.

Brunetă, mov, turcoaz, roz sau portocaliu, Katy Perry nu s-a temut niciodată să experimenteze. În permanentă schimbare, vestimentar şi la capitolul frizuri, artista cameleon a mizat pe un brand românesc pentru apariţia pe ultimul album. 

Eşarfă de mătase de roz, legată la gât este marcă românească. La fel şi sacoul care se întrevede de sub blăniţa roz. Blondă, cu sprâncene conturate dramatic artista pare o întruchipare modernă a lui Marilyn Monroe.  

-Această colecţie este foarte, foarte chic, este foarte sexy, foarte deosebită. Şi de ce este atât deosebită?! Pentru că se acordă mare importanţă detaliilor! Asta este pasiune. Asta este iubire!

Pe acelaşi subiect

Teodora Burz, artista din spatele colecţiei, a fost contactată de echipa de stilişti ai artistei. 

Eşarfa de mătase, o cămaşă asortată şi un frac alb cu rever roz se numără printre produsele solicitate pentru artista care se pregăteşte să îşi lanseze noul album. Marea lansare ce se anunţă la sfârşitul acestei săptămâni, pe scena premiilor Grammy. Până atunci, artista a publicat câteva secunde din noul videoclip şi fotografia de pe coperta albumului. 

-Vorbim de Katy Perry. Vă puteţi imagina despre ce publicitate vorbim aici.

Deşi abia s-a lansat pe piaţă în aprilie anul trecut, românca Teodora Burz se numără deja printre favoritele vedetelor de la Hollywood. Rummer Willis a purtat un costum semnat de aceasta pe covorul roşu, luna trecută, la una dintre petrecerile ce au urmat Globurilor de Aur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Katy Perry a ales hainele unui brand românesc pentru fotografia de pe cel de-al patrulea album