Antena Meniu Search
x

Nicoleta Nucă, fosta concurentă de la X Factor, şi-a început anul cu o operaţie la nas

Nicoleta Nucă, fosta concurentă de la X factor, s-a făcut rapid remarcată prin vocea inconfundabilă, dar şi prin felul în care arată. După ce a trecut de la părul lung, la o tunsoare mai serioasă, artista a mers şi la estetician.

Vezi și

Nicoleta Nucă, fosta concurentă de la X factor, s-a făcut rapid remarcată prin vocea inconfundabilă, dar şi prin felul în care arată. După ce a trecut de la părul lung, la o tunsoare mai serioasă, artista a mers şi la estetician.

O voce profundă, pe care nu ai cum să nu o recunoşti. Nicoleta Nucă, semifinalista Xfactor 2014, este acum o prezenţă fermecătoare pe scena românească. Anul a început pentru ea cu o vizită în Turcia, acolo unde şi-a făcut câteva retuşuri. 

-A început cu o intervenţie la nas, timp în care am stat acasă mai mult şi m-am odihnit. Am făcut-o în principiu pentru un motiv medical, dar dacă tot eram acolo am zis să profit de ocazie şi să fac şi o schimbare estetică. 

Şi nu este singura schimbare la care frumoasa cântăreaţă a apelat. Noul look o prinde de minune. 

Pe acelaşi subiect

-Mi-o doream foarte mult. Având părul oarecum lung, îmi doream foarte mult să donez părul. Dar din păcate în momentul în care l-au tăiat, l-au evaluat şi nu era tocmai bun pentru chestia asta aşa că am rămas cu schimbarea de look, care oricum mi-o doream de ceva vreme. 

Chiar dacă mulţi ar crede că Nicoleta este o vedetă cu pretenţii, în realitate simplitatea este cea care o caracterizează. 

-Am învăţat că fericirea e în lucruri foarte mici. Aşa că încerc să mă bucur absolut din orice. Din faptul că am oamenii dragi alături de mine, mă susţin tot timpul, am o echipă super tare, am doi pisoi ...

Talentata cântăreaţă este din Chişinău, astfel că nu putea să nu fie îndrăgită de basarabenii de la Carla's Dreams, care au văzut în ea ceva diferit. 

-Iniţial era o variantă acustică pe chitară şi voce pe care Carla s Dreams mi-au arătat-o. Şi uite că de la varianta aia acustică de chitară s-a ajuns la o producţie pop dance cu uşoare influenţe latino. Este ceva total diferit de ce am făcut până acum pentru că până acum am avut piese mai mult melancolice, lente de suflet. 

Nicoleta Nucă s-a făcut remarcată pentru prima dată în show-ul „X Factor", unde a făcut parte din echipa lui Ştefan Bănică Jr.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Nicoleta Nucă, fosta concurentă de la X Factor, şi-a început anul cu o operaţie la nas