Antena Meniu Search
x

Lăcrămioara din Tătaru şi-a terorizat concubinul şi pe părinţii lui: "O ţine sub pat, când o ia, prinde putere!"

Lăcrămioara din Tătaru şi-a terorizat concubinul şi pe părinţii lui: "O ţine sub pat, când o ia, prinde putere!", spune bărbatul îngrozit. Poliţiştii brăileni au fost nevoiţi să emită un ordin de protecţie împotriva femeii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.02.2020, 12:24

Bătaie în Brăila
Fotografie cu caracter ilustrativ - Twitter
  • Lăcrămioara îşi bate şi bărbatul şi pe părinţii ei.
  • Oamenii au chemat Poliţia, îngroziţi de comportamentul tinerei.

Lăcrămioara din Tătaru şi-a terorizat concubinul şi pe părinţii lui: "O ţine sub pat, când o ia, prinde putere!", spune bărbatul îngrozit. Poliţiştii brăileni au fost nevoiţi să emită un ordin de protecţie împotriva femeii.

Un tânăr din Tătaru, Brăila, şi părinţii lui, au cerut ajutor şi ordin de protecţie împotriva concubinei băiatului. Marcel şi Lăcrămioara locuiesc în casa părinţilor lui, au împreună un copil de câţiva anişori, dar femeia e o teroare pentru cei ai casei. 

În urmă cu două săptămâni oamenii au chemat poliţia, după un scandal uriaş. Lăcrămioara a băut din sticla de ţuică pe care o ţine sub pat şi a făcut prăpăd în casă. Geamuri sparte, uşi smulse de la locul lor, ţipete. Mama lui Marcel, soacra, cum ar veni, a fost lovită direct în faţă cu pumnul. Nici Marcel şi tatăl lui nu au scăpat de furia femeii.

Până la urmă au fost chemaţi poliţiştii, care au emis un ordin provizoriu de protecţie, de 5 zile. Acum o săptămână, s-a ajuns în faţa judecătorului, la Făurei, unde s-a decis că Lăcrămioara trebuie să părăsească locuinţa. Marcel nici nu vra să mai audă de ea, scrie De Brăila.

Pe acelaşi subiect

Mama lui Marcel a povestit în instanţă că e terorizată de Lăcrămioara: "Ţine sticla de ţuică sub pat, am găsit-o acolo. Când o ia şi bea, prinde putere. Ultima dată l-a bătut pe soţul meu, i-a dat o palmă şi fiului meu."

Marcel nu vrea să mai audă de femeia lui, despre care a spus că bea zilnic şi îl ia la bătaie. El susţine că s-ar apăra, da rîi e frică să nu vină fratele Lăcrămioarei să îl bată.

Judecătorul a decis că pe o perioadă de 30 de zile Lăcrămioara nu are voie să se mai apropie la mai puţin de 100 de metri de victimele ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Lăcrămioara din Tătaru şi-a terorizat concubinul şi pe părinţii lui: "O ţine sub pat, când o ia, prinde putere!"