Antena Meniu Search
x

LACRIMI şi durere pentru Costel, românul vânat și UCIS pe un câmp în Italia! Familia lui nu are bani să-i aducă trupul în țară. Bărbatul își sărbătorise recent ziua de naștere

Familia lui Costel Calinciuc, unul dintre cei doi români uciși cu bestialitate, în Italia, nu are bani să-i aducă trupul neînsuflețit în țară.

Familia lui Costel Calinciuc, unul dintre cei doi români uciși cu bestialitate, în Italia, nu are bani să-i aducă trupul neînsuflețit în țară.

Sora lui Costel, Mioara, care locuiește într-un sat din Vaslui, a declarat, cu lacrimi în ochi, că a aflat cumplita veste de la un preot dintr-o localitate din apropiere.

Citește și PREMONIȚIE cutremurătoare a unuia dintre cei doi români uciși în Italia. Doru și-a anunțat MOARTEA cu câteva ore înainte de tragedie (FOTO)

Pe acelaşi subiect

"Am aflat de la un preot. Știu că fratele meu și încă un băiat stăteau într-o baracă, pe un câmp, când au fost atacați. Ei au reușit să fugă, dar i-au urmărit și i-au lovit cu un baston sau așa ceva", a declarat femeia.

Mioara Calinciuc a adăugat că familia nu are bani pentru a-l aduce pe Costel în țară. "Noi suntem singuri, mai am un frate în Italia, mamă n-am, tată n-am. Suntem singuri", a spus plângând femeia.

Costel Calinciuc își sărbătorise în urmă cu două săptămâni ziua de naștere și avea în plan să ajungă în Olanda, unde intenționa să-și întemeieze o familie.

Citeşte şi: O CRIMĂ ORIBILĂ șochează Italia! Doi ROMÂNI au fost ucişi cu bestialitate şi azvârliţi pe un câmp. Cum i-au găsit carabinerii este şocant

Bărbatul de 38 de ani plecase în Italia, în urmă cu un an și jumătate, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare, unde a ajuns în urma unui conflict spontan izbucnit în momentul în care se afla într-un club în București.

Roman ucis cu bestialitate pe un camp in Italia

Potrivit rudelor, bărbatul a fost închis, deși fapta comisă nu a fost una gravă.

Uciși cu bestialitate în Italia

Doi romani au fost ucisi cu bestialitate pe un camp in Italia

Doi tineri români, care lucrau ca păstori și aveau în grijă peste 500 de oi, în Italia, au fost uciși cu bestialitate în noaptea de luni spre marți.

Doru Olaru și Costel Calinciuc lucrau ca păstori la o înălțime de 2.700 metri, în zona lacului Serrú, aproape de Ceresole Reale, Torino. Cei doi au fost ucişi cu bestialitate, ei fiind găsiți cu capetele sparte.

Mai întâi, criminalii au dat foc rulotei și l-au omorât pe Doru Constantin Olaru în mijlocul turmei de oi.

Doi romani au fost ucisi cu bestialitate pe un camp in Italia

Apoi l-au vânat pe Costel Calinciuc pe câmp pe care l-au omorât la circa 500 de metri distanță de Doru Olaru. Amândoi au fost uciși cu lovituri violente aplicate cu un baston sau un obiect asemănător la nivelul capului.

Ciro Andretta, un bătrân care locuiește în apropierea locului unde s-au petrecut oribilele fapte, a povestit pentru La Stampa ceea ce a auzit în noaptea de luni spre marți, după miezul nopții.

Citește și Dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ în cazul românilor asasinaţi în Italia! Înainte să fie ucis, Doru a postat un mesaj CUTREMURĂTOR pe Facebook

„Nu le-am văzut, dar cred că au fost două sau trei (mașini – n.r.). Am crezut că sunt cuplurile care se retrag în zonă pentru a avea intimitate. Dar două sau trei care pornesc în grabă cu scârțâit de cauciucuri e imposibil”, a declarat bătrânul italian.

Potrivit site-ului torino.repubblica.it, o luptă între ciobani pentru locul în care pășteau oile, în apropiere de Chivasso, este motivul halucinant al acestui dublu asasinat. "Victimele sunt doi ciobani români care lucrau pentru un crescător de animale din Venaria. Ucigașii, alți doi păstori, au orele numărate: un martor i-a văzut fugind într-o mașină", scrie sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » LACRIMI şi durere pentru Costel, românul vânat și UCIS pe un câmp în Italia! Familia lui nu are bani să-i aducă trupul în țară. Bărbatul își sărbătorise recent ziua de naștere