Antena Meniu Search
x

Lamborghini de 260.000 € cu 300 km/h, în România, iar cel care filmează minte că e în Germania (video)

Un Lamborghini de 260.000 € a mers cu 300 km/h, în România, iar cel care filmează minte că e în Germania. Imaginile, publicate pe canalul unui vloger, au strâns sute de comentarii

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.06.2020, 12:35

  • Proprietarul bolidului a povestit că l-a achiziționat nou.
  • În filmare se vede kilometrajul, cu viteza mult peste limita legală.

Bogdan Căpușan, un cunoscut colecționar de mașini de lux din Cluj, se filmează la volanul noii sale mașini, pe care o conduce pe drumurile din România, cu o viteză de până la 300 km/h. "300 KM/H cu Lamborghini URUS *PRIN GERMANIA*" se numește această filmare publicată pe data de 9 iunie, pe canalul de YouTube al vloggerului Alex Montrey.

Căpușan gonește cu mașina pe o autostradă în România, din imagini cel mai probabil fiind vorba despre A3, tronsonul care trece prin Voluntari lângă București, unde limita de viteză este de 130 km/h, dar și în localitate, unde vorbim de o limită de 50 km/h. Băieții comentează cum atunci când apasă pedala de accelerație și kilometrajul sare de 200 km/h, sunt împinși în scaune, într-o secundă. 

"M-a oprit poliția, fără să fac nimic (…) eram chiar aici în București și m-a oprit doar să se uite la mașină.", spune Căpușan în filmare. La un moment dat, acesta intră într-o curbă unde există un indicator care limitează viteza la 60 km/h, cu 72 km/h, ajungând în scurt timp la peste 100 km/h. 

Prin parbriz se vede limita de viteză: 60 km/h Când kilometrajul din bord arată o viteză care încalcă toate regulile de circulație din România, pe bord apare steagul Germaniei și acoperă numărul de km afișat, scrie Libertatea.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Proprietarul mașinii povestește în filmare și că a cumărat-o nouă și l-a costat 260.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Lamborghini de 260.000 € cu 300 km/h, în România, iar cel care filmează minte că e în Germania (video)