Antena Meniu Search
x

Lexus înfipt în noroiul de pe marginea drumului, în Bistrița

Un autoturism Lexus s-a înfipt în noroiul de pe marginea drumului, în Bistrița, după ce șoferul a intrat cu viteză pe o porțiune de drum plină de aluviuni, după ploile torențiale din ultimele zile.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.06.2020, 08:04

  • Ploile torențiale au umplut de noroi șoselele din țară.
  • Patru oameni erau în mașina înfiptă în noroi.

Un accident mai puțin obișnuit a avut loc miercuri după-amiază pe drumul național 16, în Silivașu de Câmpie. Un SUV Lexus s-a înfipt efectiv în noroi, șoseaua fiind plină de aluviunile aduse de ploile torențiale căzute în ultimele zile.

"În acestă după-masă, pe drumul național 16, în localitatea Silivașu de Câmpie, un bărbat de 69 de ani, din Târgu-Mureș, conducător al unui autoturism care circula pe direcția Cluj-Reghin, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat într-un șanț aflat în stânga direcției sale de mers.", a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferul  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă verificările polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința.

"În autoturism se aflau patru persoane, trei dintre ele s-au autoevacuat singure, iar una a fost extrasă de către participanții la trafic. Victimele sunt de cod verde, cooperante. În momentul de față, sunt evaluate medical de către echipajul SAJ aflat la fața locului. Urmează să fie evacuate către CPU Sărmașu.", a transmis ISU BN.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Lexus înfipt în noroiul de pe marginea drumului, în Bistrița