Antena Meniu Search
x

Mamă și fiu răpuși de Covid în Maramureș, la câteva ore unul de celălalt. Vasile era cadru militar în rezervă

Tragedie într-o familie din Şomcuta Mare, județul Maramureș, după ce o mamă și fiul ei, fost jadarm, au fost răpuşi de coronavirus. Medicii spun că boala a avut o evoluţie rapidă, în doar câteva ore de la depistarea virusului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.04.2021, 11:46

Mamă și fiu răpuși de Covid în Maramureș, la câteva ore unul de celălalt. Vasile era cadru militar în rezervă - http://maramuresmedia.ro/

Vineri, 23 aprilie, Vasile Butean, în vârstă de 58 de ani, fost colonel în cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Maramureş, a încetat din viaţă.

Joi făcuse testul rapid, care a ieșit pozitiv la coronavirus. Pentru că se simțea rău, bărbatul a mers la spitalul județean, unde starea lui s-a înrăutățit. Vineri a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat, însă medicii nu l-au mai putut salva, declarând decesul. 

Mama jandarmului a murit la câteva ore distanță 

În această dimineață, la doar câteva ore de la moartea fiului ei, s-a stins și mama acestuia. 

Pe acelaşi subiect

Femeia fusese internată 21 aprilie, fiind şi ea infectată cu coronavirus. A mers la spitalul suport covid prin transfer de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Medicii spun că boala a avut o evoluţie galopantă, în doar câteva ore de la depistarea virusului starea de sănătate a celor doi înrăutăţindu-se considerabil.

Colonelul Vasile Butean va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare duminică, 25 aprilie.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Mamă și fiu răpuși de Covid în Maramureș, la câteva ore unul de celălalt. Vasile era cadru militar în rezervă