Antena Meniu Search
x

Leonard Doroftei a câştigat licitaţia pentru un spaţiu în care îşi va putea reloca pub-ul închis de Primăria Ploieşti

Fostul boxer a câştigat licitaţia pentru un spaţiu în care îşi va putea reloca pub-ul închis de Primăria Ploieşti.

Vezi și

Fostul boxer a câştigat licitaţia pentru un spaţiu în care îşi va putea reloca pub-ul închis de Primăria Ploieşti. Însă, ca şi în cazul primului bar deschis, şi acum va fi nevoie să facă o investiţie considerabilă.

Cu nostalgie, fostul campion mondial Leonard Doroftei părăseşte pub-ul marcat cu bulină roşie. A fost locul în care, în 12 ani, a ridicat un adevărat muzeu al boxului românesc. Astăzi, semnează actele pentru spaţiul din Stadionul "Ilie Oană".

Doroftei spune că a investit în local un sfert de milion de euro. 

"Am luat-o de la zero. Mai repede construiam şi îmi făceam singur un spaţiu decât să refac sau să repar", mărturiseşte Doroftei.

Pe acelaşi subiect

Dar fostul campion e pregătit să o ia de la zero într-un loc cu multă încărcătură emoţională.

"Pot să spun că m-am întors acasă! Sunt la stadion, aici unde a început nebunia, copilăria, joaca... Cine se gândea că peste un an de zile voi avea un bar în acest loc unde era intrarea veche în stadion", spune, mulţumit, campionul.

Doroftei e pregătit, însă, pentru o nouă investiţie. 

"Sper să prindă iar viaţă şi să activăm suporterii în zona aceasta. A doua mulţumire este pentru Leonard, că ştim foarte bine ce a însemnat, ce înseamnă pentru Ploieşti!", a spus Constantin Arsene- Administrator stadion "Ilie Oana" Ploiesti.

Leonard Doroftei are cinci titluri naţionale şi unul mondial la categoria semiuşoară. Este cetăţean de onoare al Ploieştiului, iar o stradă din oraş îi poartă numele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Leonard Doroftei a câştigat licitaţia pentru un spaţiu în care îşi va putea reloca pub-ul închis de Primăria Ploieşti