Antena Meniu Search
x

Liceul din Gorj unde o singură elevă a reuşit să promoveze Bac-ul în ultimii cinci ani

Liceul din localitatea Turburea, judeţul Gorj, a fost timp de cinci ani ruşinea judeţului, după ce niciun elev nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat. În acest an însă, ruşinea a fost spălată de Diana, singura elevă care a fost declarată admisă.

O singura eleva a liceului din Turburea a luat Bac-ul in ultimii cinci ani
O singura eleva a liceului din Turburea a luat Bac-ul in ultimii cinci ani - Arhivă

Liceul din localitatea Turburea, judeţul Gorj, a fost timp de cinci ani ruşinea judeţului, după ce niciun elev nu a reuşit să promoveze examenul de Bacalaureat. În acest an însă, ruşinea a fost spălată de Ioana Adriana, singura elevă care a fost declarată admisă.

Ioana Adriana Drăgoescu a reuşit să obţină media generală 6,35 şi a obţinut astfel diploma de Bacalaureat.

În prima sesiune, nici tânăra nu a reuşit să promoveze, astfel că oamenii din sat s-au resemnat cu gândul că nici în acest an nu vor avea un candidat cu diplomă de Bac.

Ioana Adrian a reuşit să îi uimească pe toţi şi să obţină o notă de trecere în sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat.

Pe acelaşi subiect

În ultimii cinci ani, niciun elev al Liceului Tehnologic Turburea nu a reuşit să obţină o notă de trecere la examenul de Bacalaureat.

Nici măcar primarul localităţii nu a reuşit să obţină examenul de Bacalaureat pe care l-a susţinut de mai multe ori, ultima dată în urmă cu doi ani.

Cu toate acestea, oamenii din comună nu sunt cârcotaşi şi spun că se poate face treabă şi fără diploma de Bac.

Recunosc totuşi că în zilele noastre, tinerii au nevoie de diploma de Bac pentru a putea obţine un loc de muncă mai bun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Liceul din Gorj unde o singură elevă a reuşit să promoveze Bac-ul în ultimii cinci ani