Antena Meniu Search
x

Oferte inedite pe Litoral pentru turiştii din Timişoara, Cluj sau Iaşi

Litoralul românesc este din nou atractiv pentru turişti! Unii şi-au rezervat concendiile încă din toamnă, ca să fie siguri că prind locuri la hotelurile preferate. E drept, şi reducerile de până la 50% au contribuit.

Vezi și

Litoralul românesc este din nou atractiv pentru turişti! Unii şi-au rezervat concendiile încă din toamnă, ca să fie siguri că prind locuri la hotelurile preferate. E drept, şi reducerile de până la 50% au contribuit.

Hotelierii sunt tot mai convinşi că imaginile din clipul ce promovează litoralul românesc vor deveni realitate. Telefoanele din recepţii sună aproape fără oprire. 

-Pentru sejururile de 5, 6, 7 nopţi şi cei care fac rezervări mai din timp le oferim şi reducere de 10 - 15%, dacă achită integral sejurul.

Mai exact, pentru o cameră dublă la un hotel de trei stele, rezervată acum, pentru luna august, turiştii plătesc 200 de lei. Aceeaşi cameră poate costa chiar şi dublu direct la recepţie, în ziua cazării. 

Pe acelaşi subiect

-E aproape ca la avion. Dacă astăzi îţi rezervi biletul pentru iulie, poate să fie cu 30%. Dacă rezervi pentru sfârşitul lui august sau începutul lui iunie, poate să ajungă biletul cu 50% mai ieftin.

Transportul cu avionul este una dintre noutăţile pachetelor pe litoral, în acest an.

-Vom avea pachete şi cu avionul pentru cei care vin din Timişoara, Oradea, Cluj şi Iaşi. În varianta avion şi sejur pe litoral, de exemplu, reducerea este foarte, foarte atractivă.

Mamaia este şi în acest an destinaţia preferată a turiştilor. Un sejur la un hotel de trei stele poate ajunge şi la 450 de euro de persoană, în funcţie de perioadă. Cerere mare este însă şi pentru staţiunile Venus, Jupiter, dar și Eforie Nord. Iar dacă în perioada aleasă vremea nu este prielnică, turiştii au la dispoziţie şi piscinele interioare, dar şi căzile cu jacuzzi ale hotelurilor. Chiar şi aşa, românii par să prefere... neprevăzutul.

Sezonul vacanţelor se deschide anul acesta mai devreme. În weekendul de Paşti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Oferte inedite pe Litoral pentru turiştii din Timişoara, Cluj sau Iaşi