Antena Meniu Search
x

Locomotiva unui mărfar, făcută scrum în Hunedoara (Video)

Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Hunedoara şi s-a făcut scrum, arzând ca o torţă.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 26.01.2020, 14:20

Pompierii din Hunedoara au luptat patru ore cu flăcările pentru a le stinge
Locomotiva unui tren de marfă cu 40 de vagoane s-a făcut scrum - Captură Video

Locomotiva unui tren de marfă a luat foc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Hunedoara şi s-a făcut scrum, arzând ca o torţă.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incidentul s-a petrecut între Merişor şi Băniţa, fiind vorba despre locomotiva unui tren de marfă care cuprindea nu mai puţin de 40 de vagoane.

Solicitaţi să intervină la faţa locului, pompierii militari de la Detaşamentul Hunedoara au deplasat în zonă cu doi ofiţeri, 20 de subofiţeri, patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă, două autosanitare SMURD şi un echipaj CBRN.

Pompierii s-au luptat cu flăcările circa patru ore, înainte de a lichida incendiul, şi au reuşit să evite riscul de explozie.

Intervenţia a fost considerată una dificilă din cauza condiţiilor existente la faţa locului, a întunericului, dar şi pentru că a presupus inclusiv dezvoltarea unui dispozitiv de stingere pe circa 700 metri lineari.

Din fericire, nu au existat victime, dar pagubele sunt semnificative, fiind distrusă o locomotivă tip EA de 125 de tone.

Traficul feroviar a fost restricţionat în zonă, fiind afectate şapte trenuri de marfă şi un tren de călători ce avea aproximativ 30 de persoane la bord.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Locomotiva unui mărfar, făcută scrum în Hunedoara (Video)