Antena Meniu Search
x

Loredana Chivu și Simona Trașcă erau în clubul Bamboo, când a izbucnit incendiul

Erau sute de oameni în Bamboo noaptea trecută. Printre tinerii care se distrau, în club, petreceau şi mai multe persoane cunoscute. Simona Traşcă şi Loredana Chivu au reuşit să se salveze până ca incendiul să se dezlănţuie.

Vezi și

Erau sute de oameni în Bamboo noaptea trecută. Printre tinerii care se distrau, în club, petreceau şi mai multe persoane cunoscute. Simona Traşcă şi Loredana Chivu au reuşit să se salveze până ca incendiul să se dezlănţuie.

Alţii nu au fost la fel de norocoşi. Erau afară, în locul amenajat pentru fumat, când flăcările au înghiţit clubul. Unii au ales să se arunce în piscină sau să sară în gol de la câţiva metri.

Sunt imagini filmate cu puţin timp înainte ca iadul să se dezlănţuie. Părea o noapte ca oricare alta în clubul Bamboo. Sute de tineri petreceau, iar animatoarele încingeau atmosfera.

Printre petrecăreţi erau şi Lordeana Chivu şi Simona Traşcă, alături de mai mulţi prieteni. 

Pe acelaşi subiect

-Am fost sa sarbatorim ziua unui prieten. Eram toti la masa, bineinteles petreceam. A fost o seara foarte frumoasa, ne-am distrat tare pana la 3 si jumatate 

A fost momentul în care petrecerea s-a transformat într-un coşmar. 

-Dansam cu o prietena, cu Loredana Chivu, şi deodata a ţipat la mine, foc, foc, hai să fugim. 

-Am luat-o pe Simona de mână, ăsta a fost primul meu instinct. I-am atenţionat pe toţi de la masă să plecăm. Nu puteai să respiri, nu vedeai nici la jumătate de metru în faţă, nu vedeai absolut nimic. 

Cele două au avut noroc. Masa lor era poziţionată aproape de ieşire. În câteva minute, au reuşit să se salveze.

-Eu m-am speriat exagerat de tare. Am avut un asa flashback... 

Dacă cei mai mulţi au reuşit să iasă la timp, alţi tineri nu au fost la fel de norocoşi. Iureşul de foc i-a prins în curtea interioară a clubului. 

Zeci de tineri erau într-o situaţie fără scăpare. S-au luptat să se salveze, iar mulţi şi-au abandonat chiar hainele şi încălţămintea.

Pe lângă intoxicaţia cu fum, mulţi dintre ei sufereau deja de hipotermie în momentul în care au fost preluaţi de paramedici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Loredana Chivu și Simona Trașcă erau în clubul Bamboo, când a izbucnit incendiul