Antena Meniu Search
x

Maltratată şi înjunghiată în România, o căţeluşă i-a impresionat pe ziariştii străini cu povestea ei

Vezi și

Maltratată şi înjunghiată în România, o căţeluşă i-a impresionat pe ziariştii străini cu povestea ei. Şi-a găsit astfel un nume nou, dar şi o nouă familie.După două zile de agonie, Spirit a fost salvată de iubitorii de animale. La început veterinarii nu i-au dat nicio şansă.

Acum, căţeluşa este în siguranţă. Salvatoarea ei este Cosmina, o iubitoare de animale. Într-un an a salvat zeci de căţei sau pisici maltratate.

-Este prima dată când văd aşa ceva, este prima dată când mă lovesc de aşa ceva. Nu credeam că există asemenea oameni, chiar nu credeam. Oameni e mult spus. Animalele sunt mai umane decât noi. 

Chiar dacă a fost adusă mai mult moartă, decât vie, căţeluşa a supravieţuit ca printr-o minune. Aşa s-a născut şi noul nume - Spirit. De cinci zile, Spirit este pe mâna salvatorilor şi, spun ei, este o minune că a supravieţuit. Şi, în ciuda clipelor de groază prin care a trecut, Sprit este un câine foarte sociabil şi iubitor. 

Pe acelaşi subiect

Recuperarea, spun ei, a fost una extrem de rapidă.  Acum, Spirit urmează tratamentul şi va fi operată din nou.

Peste o lună şi jumătate va fi gata de adopţie. Viitoarea familie este din Marea Britaie. Oamenii au fost impresionaţi de chinul prin care a trecut şi sunt gata să o primească într-un cămin iubitor. Salvatorii lui Spirit au anunţat şi poliţia şi au construit un întreg dosar cu dovezi. Cazul, însă, încă aşteaptă.

Cazul lui Spirit nu este unic. Cei de la DogRescue spun că primesc, în medie, 10 apeluri pe zi, de la oamenii care văd pe străzi animale maltartate. Şi vor să tragă un semnal de alarmă.

De doi ani în parlament zace o lege care i-ar pedepsi pe cei care maltratează animalele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Maltratată şi înjunghiată în România, o căţeluşă i-a impresionat pe ziariştii străini cu povestea ei