Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mama care și-a ucis bebelușul abia născut și l-a aruncat în WC, la Botoșani, 4 ani la închisoare

Mama care și-a ucis bebelușul abia născut și la aruncat în WC, la Botoșani, va sta 4 ani la închisoare, fiind condamnată după doar trei termene de judecată

de Cosmin Stăniloiu

la 30.04.2020 , 09:40

Crima Anchetatorii au ridicat probe de la locuința mamei criminale - Monitorul de Botoşani
  • Tânăra din Știubieni are 21 de ani.
  • Ea s-a întors din străinătate, unde muncea, și a născut pe ascuns, acasă.

O tânără din comuna Știubieni, care și-a ucis bebelușul la scurt timp după ce l-a adus pe lume, a fost condamnată marți de judecătorii Tribunalului Botoșani la patru ani și șase luni de închisoare cu executare pentru violență în familie sub forma omorului.

Sentința a venit după numai trei termene de judecată și asta pentru că tânăra în vârstă de 20 de ani, Mihaela L., a solicitat să fie judecată în formulă simplificată, în baza probelor administrate de procurori în timpul anchetei penale.

Crima, care a bulversat întreaga comunitate, a avut loc în august 2019, la scurt timp după ce tânăra a revenit acasă după ce fusese plecată la muncă în străinătate. Ea a născut acasă, pe ascuns, a ucis bebelușul cu un hârleț și apoi i-a aruncat trupul în toaletă. Se pare că femeia a apelat la acest gest oribil pentru a ascunde o infidelitate. 

Articolul continuă după reclamă

Nașterea i-a provocat o gravă hemoragie, iar când iubitul ei a văzut-o plină de sânge, a dus-o la spital. Când şi-au dat seama ce s-a întâmplat, medicii au anunţat Poliţia, iar cercetările au scos la iveală fapta abominabilă, tânăra fiind anchetată și trimisă în judecată. 

"S-a reţinut că, în noaptea de 8 spre 9 august 2019, aceasta a născut fără asistenţă medicală, la termen, un copil de sex feminin viu, pe care, imediat după naştere, l-a lovit de mai multe ori cu un obiect contondent tăietor-despicător şi l-a aruncat în fosa de sub WC-ul din curtea locuinţei concubinului său, din comuna Vlăsineşti, copilul decedând prin asfixie cu materii fecale.", au precizat procurorii în rechizitoriu, citat de Monitorul de Botoșani.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Mama care și-a ucis bebelușul abia născut și l-a aruncat în WC, la Botoșani, 4 ani la închisoare