Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Managerul, care a instaurat teroarea în Spitalul Malaxa, deconta bijuteriile iubitei lui

Povestea managerului care a instaurat teroarea în Spitalul Malaxa continuă cu un nou episod de dezvăluiri surprinzătoare. Pe lângă contractele ilegale cu firme de pompe funebre, directorul ar fi cumpărat, din banii spitalului, bijuterii de 9 mii de euro, pentru iubita lui de 24 de ani.

de Redactia Observator

la 29.11.2016 , 19:26

Povestea managerului care a instaurat teroarea în Spitalul Malaxa continuă cu un nou episod de dezvăluiri surprinzătoare. Pe lângă contractele ilegale cu firme de pompe funebre, directorul ar fi cumpărat, din banii spitalului, bijuterii de 9 mii de euro, pentru iubita lui de 24 de ani. El a fost demis din funcţie şi e anchetat de DNA. Agresaţi fizic şi verbal, angajaţii spitalului se tem să comenteze situaţia.

Angajaţii Spitalului Malaxa se declară terorizaţi de manager. "Vorbeşte foarte urât!", ne-a dezvăluit o femeie, care a vrut să rămână anonimă. Medicii tratează acum pacienţi printre inspectori şi procurori DNA.

Jurnaliştii Gazetei Sporturilor au descoperit că, pe lângă contractele încheiate cu firme de pompe funebre, managerul ar fi semnat alte zece cu o firmă de bijuterii. Oficial, în acte, de 9 mii de euro, compania care vinde cercei şi inele, trebuia să sterilizeze aparatura medicală. În realitate însă, şeful spitalului îi făcea iubitei de numai 24 de ani, pe care o alinta Vrăbiuţa, cadouri cu bani de la bugetul unităţii medicale. Şeful spitalului nu se sfia să îşi arate opulenţa ori de câte ori avea ocazia. O arată şi pozele de la o gală organizată în Londra, în care Secureanu şi Vrăbiuţa străluceau mai tare ca aurul.

Vezi și

"E vorba de o bijuterie care spune spitalul se ocupa de curăţarea instrumentarului de la obstetrică ginecologie, ceea ce sursele noastre spun că nu e adevărat, iar totul se întîmpla pentru vrăbii, pentru Vrăbiuţa, prietena managerului", explică Răzvan Luţac, jurnalist GSP.

Pe acelaşi subiect

"E plin spitalul de vrăbiuţe", ne-a dezvăluit, ironic şi o angajată a spitalului.

Mai mult, managerul spitalului Malaxa, împreună cu iubita lui, ar fi cheltuit mii de euro din banii spitalului pe excursii exclusiviste. Ultima a fost în Croaţia, când doar internetul de pe telefoanele celor doi a costat 20 de mii de lei. Toate acestea l-au costat funcţia pe manager.

"Trebuie să avem un alt timp de manager în spitalele de stat, dar şi în spitalele private din România! Problemele pe care le întâmpinăm noi şi sunt publice se referă mai ales la spitalele de stat, iar exemplul pe care l-aţi menţionat este emblematic!" declară Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Ministerul Sănătăţii a cerut deja Primăriei Capitalei aprobare pentru a trimite corpul de control la Spitalul Malaxa. Cererea este obligatorie, întrucât centrul medical se află în subordinea Primăriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Managerul, care a instaurat teroarea în Spitalul Malaxa, deconta bijuteriile iubitei lui