Antena Meniu Search
x

Video Manichiuriste şi dansatoare în realitate, directoare în acte. Indemnizaţii de peste un milion de euro obţinute ilegal de peste 60 de femei

Acţiune în forţă astăzi a poliţiştilor la persoane care au obţinut ilegal idemnizaţii pentru creşterea copilului. Mascaţii au descins la zeci de adrese din cinci judeţe ale ţării. Manichiuriste şi dansatoare s-au dat drept directoare în acte ca să obţină mai mulţi bani de la stat. Vizată de anchetă ar fi şi soţia unui jucător de fotbal.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 20.01.2022, 19:40

Vezi și

Peste un milion de euro. Este suma pe care au reușit să o obțină fraudulos 66 de persoane, în perioada 2017-2020. Mecanismul este unul foarte simplu. Mai întâi, persoane care nu aveau contracte legale de muncă încheiau niște contracte fictive cu diverse companii.

Figurau ca având posturi de conducere și, evident, primeau, în acte, salarii foarte mari. Mai departe luau aceste contracte și cereau statului indemnizații pentru creșterea copilului. Obțineau, astfel, sume de până la 8.000 de lei, în fiecare lună, în timp ce stăteau acasă.

O înșelăciune la care au luat parte dansatoare la bară și manichiuriste. Inclusiv soția unui fotbalist de la FCSB se numără printre suspecți. Polițiștii au intrat pe fir și au deschis un dosar penal pentru fals, uz de fals și înșelăciune. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Manichiuriste şi dansatoare în realitate, directoare în acte. Indemnizaţii de peste un milion de euro obţinute ilegal de peste 60 de femei