Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesaje emoționante după moartea lui Marian Roșca, românul rănit la Genova: "Un șofer de TIR nu moare niciodată. Dumnezeu să te ierte frățiorul meu scump"

Mesaje emoționante au fost postate pe rețelele de socializare după anunțul morții românului Marian Roșca, care a stat în comă profundă timp de patru zile în urma prăbușirii podului de la Genova.

de Redactia Observator

la 19.08.2018 , 13:45

Mesaje emoționante au fost postate pe rețelele de socializare după anunțul morții românului Marian Roșca, care a stat în comă profundă timp de patru zile în urma prăbușirii podului de la Genova.

Marian Roșca avea 36 de ani și a suferit răni grave, după ce a căzut cu camionul pe care îl conducea în urma prăbușirii podului Morandi.

Inițial autoritățile italiene și cele române au anunțat că tânărul de 36 de ani a murit în urma tragediei, însă, ulterior, s-a descoperit că acesta era internat în comă în spitalul San Martino din Genova. 

Articolul continuă după reclamă

După patru zile de comă, medicii anunțând că românul a suferit un traumatism cranian devastator și un traumatism toracic grav, inima lui Marian a cedat.

Pe acelaşi subiect

Fratele lui Marian, Ioan, a anunțat decesul acestuia pe pagina sa de facebook, postând următorul mesaj: "Dumnezeu sa te ierte frățiorul meu scump acolo sus unde te ai dus dumnezeu să aibă grijă de tine și sa te ierte, te iubesc și nu te voi uita niciodată".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Și sora lui Marian Roșca a scris îndurerată pe Facebook: "Eroul meu ! Puterea mea ! Stiu ca vei fi mereu langa noi si ne vei face sa ți simtim prezența...Dumnezeu a avut multă nevoie de tine ....Sunt sigura ca toti îngerii vor fi mândrii de tine , te vei vedea cu sora noastră....intr o zi ne vom revedea toti...Te iubesc enorm ! Mi ai promis ca nu ma lasi ! Te rog sa nu ma lasi sa nu uiti de noi😭".

Zeci de oameni au transmit condoleanțe familiei, postând mesaje emoționante:

"Dumnezeu sa il odihneasca in pace a murit nevinovat😢avea toata viata inainte", a scris Simona Lazar.

"Nu sunt cuvinte pentru alinarea durerii prin care trece familia, sper să aveți putere să treceți acest mare necaz, am tot sperat să aud vești bune de acest băiat nevinovat, dar păcat , Dumnezeu l-a înălțat la cer, sa se odihnească in pace,,,,", este mesajul Danielei Mircea.

"Condoleante Domnul Rosca.Am sperat cu totii intr-o minune.Dar Dumnezeu l-a iubit prea mult.Dumnezeu sa-l odihneasca,iar voua sa va dea putere si forta sa treceti peste acest mare necaz", este un alt mesaj.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri sociale » Mesaje emoționante după moartea lui Marian Roșca, românul rănit la Genova: "Un șofer de TIR nu moare niciodată. Dumnezeu să te ierte frățiorul meu scump"