Antena Meniu Search
x

Video Mărturia femeii care și-a găsit mașina ciuruită de bile metalice, pe o stradă din București. Polițiștii îl caută pe pistolar

E alertă de gradul zero în Bucureşti! Mai multe focuri de armă au fost trase în această după-amiază, în centrul oraşului. O maşină a fost găurită de gloanţe, iar geamul unei case a fost spart. Trupele antitero au închis strada, dar deocamdată, nimeni nu ştie cine a tras.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 14.03.2021, 19:39

Vezi și
  • Strada pe care s-au tras mai multe focuri de armă a fost închisă.
  • Polițiștii îl caută pe pistolar.

Blindate şi înarmate, trupele antitero au înţesat strada Sfânta Maria, aflată în apropierea podului Grand. Forţele speciale, însoţite de poliţişti, au intrat dintr-un bloc în altul, în căutarea pistolarului.

Toată agitaţia a început după ce o femeie a sunat la 112 să anunţe că şi-a găsit geamurile maşinii făcute ţăndări de bile metalice. 

Două ore mai târziu, pe stradă, s-au auzit din nou împuşcături.

Raluca Stavarache, proprietara masinii: ”Azi în jurul orei două mi-am găsit maşina spartă, am găsit bilele pe jos, s-a mai întâmplat asta şi vineri. Vecinul la fel, are geamul spart. Iar acum înainte să dau interviul s-a tras iarăşi. O împuşcătură la mine în poartă şi încă una la vecin”.

În apropiere de maşina vandalizată, a fost spart şi geamul unei case.

Mihai Constantinescu, proprietar maşină: Ce-aţi face dvs dacă aţi vedea geamul de la dormitor ciobit? Nu ştiu cine a tras, nu l-am văzut, oricum dimineaţă geamul era întreg. A ricosat, s-a rătacit o alică”

Oamenii bănuiesc un vecin că ar trage cu arma cu bile

Proprietara maşinii povesteşte că şi-a găsit vineri oglinda spartă şi bile metalice pe jos, dar a crezut că este un copil care se joacă.

La câteva ore după incident, polițiștii au închis complet strada pentru cercetare la fața locului. Anchetatorii au ridicat proiectele găsite de oamenii din zonă încă de vineri.

Oamenii bănuiesc că cel care trage este, de fapt, un vecin.

Raluca Stavarache, proprietara mașinii: ”Noi aşa credem. Că de acolo se aude”

Poliţiştii încearcă să afle cine este cel care îi terorizează pe oamenii de pe stradă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Mărturia femeii care și-a găsit mașina ciuruită de bile metalice, pe o stradă din București. Polițiștii îl caută pe pistolar