Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Update Împușcături în Sectorul 1 din București. A fost chemată Poliția și Brigada AntiTero

Polițiștii bucureșteni au intrat în alertă, duminică după-amiază, după ce o persoană din Sectorul 1 al Capitalei a reclamat că a găsit un geam spart la mașină şi un geam spart la imobil, iar în zonă se află mai multe bile metalice.

de Ana Maria Ghiarasim

la 14.03.2021 , 19:51

Focuri de armă în Sectorul 1 din București. A fost chemată Poliția și Brigada AntiTero Focuri de armă în Sectorul 1 din București. A fost chemată Poliția și Brigada AntiTero - Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

"Prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 4 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că a găsit un geam spart la auto şi un geam spart la imobil. În zonă, persoana reclamă prezenţa mai multor bile metalice", informează Biroul de presă al DGPMB.

Potrivit unor surse judiciare, mai mulţi martori ar fi auzit și împuşcături în zonă. 

Poliţia efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Articolul continuă după reclamă

La fața locului a ajuns și o echipă de intervenție a Brigăzii Antiteroriste. 

În cazul unei amenințări active sesizate la 112, până la clarificarea motivației celui/celor implicați, Poliția poate solicita prezența echipei de intervenție a Brigăzii Antiteroriste. 

Ana Maria Ghiarasim Like

Ana-Maria Ghiarasim are o experienţă în presa online de mai bine de 10 ani, iar din martie 2020 este Editor de Content la Observatornews.ro.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Împușcături în Sectorul 1 din București. A fost chemată Poliția și Brigada AntiTero