Antena Meniu Search
x

Video Mărturia femeii peste care au năvălit aiurea mascaţii, la 6 dimineaţa. Forţele speciale îi tot cereau să scoată infractorii de unde i-a ascuns

Ziua și intervenția ratată pentru Poliția Română. O nouă misiune eșuată scoate la iveală dezordinea din rândul forţelor de ordine, care ar trebui să ne apere de răufăcători.

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 04.03.2021, 19:57

Vezi și

O familie din Ilfov s-a trezit cu mascaţii în casă la 6 dimineaţa. Oamenii au fost terorizaţi şi bruscaţi să spună unde au ascuns infractorii periculoși. În realitate, polițiștii greşiseră adresa.

Mascaţii au greşit şi casa şi strada

"Doamnă, potoliţi-vă!"

"Luaţi mâna de pe ea. Luaţi mâna de pe ea acum"

"Domnul cel înalt mascat stătea aici cu arma îndreptată către noi şi spunea: ia câinele, îl împuşc dacă nu iei câinele. Te împuşc şi pe tine. Stătea cocoţat aici pe poartă. Nu avea curaj" 

Este calvarul prin care a trecut o femeie, alături de fiica ei de 17 ani. Era 6 dimineața când mascații au năvălit în gospodăria lor. Căutau o rețea de falsificatori la casa cu numărul 26. Problema este că au descins la numărul 26A.

Valentin Stan, reporter Observator: "Politistii nu au gresit doar numarul locuintei, ci si strada pe care trebuiau sa faca perchezitia. Ar fi trebuit sa ajunga aici, insa prima data au descins in spate, la o distanta de o suta de metri, la casa femeii, care se afla insa pe o strada paralela" 

Deși femeia repeta fără oprire mascaților că au greșit adresa și că este nevinovată, polițiștii nu au crezut-o. Mai bine de 20 de minute au pus presiune şi au bruscat-o, insistând că îi ascunde pe infractori. Totul sub ochii fetei terifiate. 

"Fiica mea a suferit un atac de panica. Avea puls 150, ceea ce este o enormitate. Eu plangeam si stateam cu mainile ridicate. Erau cu arma indreptata catre mine si fiica mea. Plangeam si intrebam: cine sunteti?" 

Polițiștii nu au recunoscut greșeala nici când și-au dat seama de confuzie. Au găsit rapid vinovatul. Tot victimele nevinovate peste care s-au năpustit. 

"Doamna, daca ar scrie pe poarta numarul. Doamna, nu scrie pe casa"

"Au spus ca este vina noastra ca nu avem numar pe casa si ca nu am vrut sa le spunem unde locuieste persoana cautata de ei"

Vestea a ajuns și la urechile ministrului de Interne

Ministrul Bode: "Consider că s-a gresit, de aceea specialilşti vor face verificări. Aceasta actiune nu a avut la baza o documentare corecta. Nu este vina celor care au executat misiunea. 

Până la terminarea anchetei, femeia vrea să dea în judecată Poliția Română și să ceară daune morale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Mărturia femeii peste care au năvălit aiurea mascaţii, la 6 dimineaţa. Forţele speciale îi tot cereau să scoată infractorii de unde i-a ascuns