Antena Meniu Search
x

Un medic clujean își strigă revolta: „Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși”

Un medic clujean își strigă revolta, într-o postare pe Facebook, și povestește cum multe cadre medicale îşi pun sănătatea în pericol pentru „oameni iresponsabili” care mint atunci când vin cu suspiciune de COVID-19 la spital.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.08.2020, 11:54

Un medic clujean își strigă revolta: „Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși”
Un medic clujean își strigă revolta: „Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși” - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Csergo Lehel este medic la Spitalul Municipal Câmpia Turzii.
  • Medicul povestește cum o femeie de 50 de ani a venit de două ori la camera de gardă, cu probleme respiratorii, și a mințit cadrele medicale în legătură cu simptomele de boală.

Medicul Csergo Lehel, de la Spitalul Municipal Câmpia Turzii, povestește cazul unei femei de 50 de ani care s-a prezentat la camera de gardă cu probleme respiratorii și l-a mințit pe medicul de gardă în legătură cu momentul în care au debutat simptomele.

"Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși! Femeie cu puțin peste 50 de ani vine la spital pentru acuze respiratorii. Vine cu Ambulanța, evident. În ultimii ani a trăit în Spania astfel că nu are asigurare nici medic de familie. Medicul de gardă ridică suspiciunea de Covid-19 și propune internarea. Dar pacienta refuză și pleacă acasă pe semnătură.

Peste 4 zile ajunge din nou la Spital, tot cu Ambulanța. Cu medic de data asta, deoarece obosește la cel mai mic efort, și când vorbește. Iar ea în loc să recunoască faptul că a greșit, ne minte. Spune că boala ei a apărut numai în ultimele 24 de ore.

În acest timp Internetul abundă de articole și comentarii despre cum nu există virusul, cât de toxice sunt măștile, despre cum se umflă numărul bolnavilor pentru bani europeni, despre cum mituiesc medicii familiile pentru a declara moartea de cauză Covid”, a scris medicul, pe Facebook.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un medic clujean își strigă revolta: „Ne punem sănătatea în pericol pentru oameni iresponsabili și mincinoși”