Antena Meniu Search
x

Un medic de la Floreasca a fost lovit de un taximetrist. Şoferul a avut un motiv halucinant pentru care a dat în clientul lui

Un taximetrist din Bucureşti a lovit un medic, care tocmai ieşise din spital şi voia să ajungă acasă. Chirurgul i-a cerut şoferului să nu fumeze în maşină.

Vezi și

Un taximetrist din Bucureşti a lovit un medic, care tocmai ieşise din spital şi voia să ajungă acasă. Chirurgul i-a cerut şoferului să nu fumeze în maşină. A fost scânteia care a declanşat scandalul. După ce l-a dat afară din taxi, agresorul l-a lovit pe medic cu portiera. Pentru gestul lui, taximetristul şi-a pierdut locul de muncă. 

Medicul Gabriel Tatu a ieşit în această dimineaţă din Spitalul Floreasca, după 24 de ore de gardă. De casă îl mai despărţea doar un drum cu taxiul. L-a luat pe primul pe care l-a văzut în faţa spitalului. A sperat şi la un dialog civilizat cu taximetristul. "L-am rugat respectuos să nu fumeze, a insistat. Am insistat şi eu să nu fumeze, moment în care a devenit extrem de violent. A început realmente să urle în maşină, că el nu poate să conducă decât dacă este cu ţigara în mână şi că el trage pe dreapta să cobor, să iau alt taxi."

Ceea ce a şi făcut. Dar medicul a vrut să-i facă şi o reclamaţie, aşa că i-a fotografiat maşina şi indicativul. Taximetristul s-a enervat şi mai tare: "În momentul când am ajuns în dreptul portierei din dreapta, a deschis portiera şi m-a lovit!"

Medicul a sunat la 112, dar a sesizat şi firma la care lucra taximetristul. Mihai Gişa - reprezentat al firmei de taxi: "A fost deja dat afară! Acestui şofer îi trebuie anulată licenţa de taxi, acesta nu mai are voie să facă taxi în viaţa lui."

Dar licenţa de taximetrie se anulează doar de Autoritatea Rutieră Română. Până acolo este drum lung. Primii care condamnă gestul taximetristului agresiv sunt chiar colegii lui. 

La finalul lunii trecute, un alt taximetrist şi-a lovit clientul cu o sticlă în cap, după care l-a ameninţat cu un pistol, lângă aeroportul Otopeni. Primăria Capitalei a votat la începutul acestui an un regulament care ar trebui să-i disciplineze pe şoferii de taxi, sub ameninţarea unor amenzi de până la 500 de lei.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un medic de la Floreasca a fost lovit de un taximetrist. Şoferul a avut un motiv halucinant pentru care a dat în clientul lui