Antena Meniu Search
x

VIDEO Ca să meargă la WC, elevii unei şcoli din Dolj trebuie să traverseze strada

Mersul la toaletă este un fel de sport extrem pentru elevii unei şcoli dintr-o comună doljeană! Asta se întâmplă din cauză că, pentru a ajunge acolo, trebuie să traverseze strada.

Vezi și

Mersul la toaletă este un fel de sport extrem pentru elevii unei şcoli dintr-o comună doljeană! Asta se întâmplă din cauză că, pentru a ajunge acolo, trebuie să traverseze strada.

-Hai, fiţi atenţi cum traversaţi. Încet. 

Cei doi băieţi nu sunt pe drumul de acasă spre şcoală, cum am fi tentaţi să credem, ci au fost... la toaletă. În fiecare pauză, o grămadă de elevi ai şcolii gimnaziale din Izvoare, judeţul Dolj, fac acest traseu. Iar uneori, cum e cazul de faţă, chiar şi în timpul cursurilor, când nu are cine să-i supravegheze. 

-Este normal ca, Doamne fereşte... E uman, Doamne fereşte, se întâmplă să ai nevoie în timpul orei. Doamne fereşte, se poate întâmpla... Se poate întâmpla...

Pe acelaşi subiect

-Să vină o maşină, să-i lovescă! Neînsoţiţi de nimeni.

-Da, dar se poate acuma să alocăm un cadru didactic? Când faci de serviciu, faci în pauză, nu faci de la oră. Să ieşi să faci de serviciu, să însoţeşti copiii. E normal.

Situaţia nu datează de ieri, de azi, ci de acum 12 ani. De altfel, vechimea clădirii în care se află toaletele este mai mult decât evidentă. Tavanul e plin de găuri, la fel şi pereţii, dar şi uşile. Chiar şi aşa, nu condiţiile sunt principala grijă a părinţilor. 

-Nu e bine. Sunt maşini, mai e câte un copil mai neatent, mai...

-Îl trimiţi sănătos de acasă şi... Doamne fereşte. 

În pauze, dascălii fac cu rândul la supravegherea copiilor.

-Foarte greu şi pentru noi ca profesori şi periculos pentru ei. Numai că sunt supravegheaţi. 

-Este o anomalie. Eu am fost consilier în perioada aceea şi am spus chestiunea asta. Conducerea de atunci, şi a şcolii şi a primăriei, aşa a gândit că trebuie făcut. Probabil că nu au avut... din moment ce a luat fostul proprietar o parte din terenul şcolii, au făcut acolo. 

-Singura soluţie e să se construiască în curtea şcolii.

-Când?

-Păi cum ne lasă vremea, dacă este aprobat în proiect, s-a făcut un proiect, s-a făcut un studiu. 

În orice caz, autorităţile locale promit să rezolve situaţia până la 1 iunie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » VIDEO Ca să meargă la WC, elevii unei şcoli din Dolj trebuie să traverseze strada