Antena Meniu Search
x

Mesajul disperat al unei mame din Cluj, ignorată de medici după ce a ajuns la spital cu fetiţa bolnavă: 'Își tușea plămânii și stomacul afară zi și noapte' (Foto)

O tânără din Cluj, mamă a unei fetiţe, a căutat cu disperare ajutor pentru copila ei care tuşea fără încetare. În schimb, s-a lovit de nepăsarea tuturor.

Mesajul disperat al unei mame din Cluj, ignorată de medici după ce a ajuns la spital cu fetiţa bolnavă - monitorulcj.ro

O tânără din Cluj, mamă a unei fetiţe, a căutat cu disperare ajutor pentru copila ei care tuşea fără încetare. În schimb, s-a lovit de nepăsarea tuturor.

Simona Rus a povestit cum, în noaptea de Crăciun, a mers cu fetiţa ei la Spitalul de Copii din Cluj pentru că micuţa tuşea foarte rău. Acolo, tânăra a fost întâmpinată cu nepăsare şi lipsă de profesionalism atât de medici, cât şi de asistente.

"Am mers la camera de gardă de la Pedi 3, că deja era Crăciunul, nu aveam la cine apela. Acolo, după trei ore la rând, ne vede o doamnă doctor care inițial nu crede că fetița noastră are probleme. Mi-a spus că nu a tușit în cabinet. E drept, nu tușise. Am primit Eurespal sirop și aerosol cu Respisun. Venim acasă. După cinci zile de tratament, nicio îmbunătățire. Asta se întâmpla între Crăciun și Anul Nou. Tusea persista, nopți nedormite, epuizare. În 1 ianuarie cedăm și mergem înapoi la camera de gardă. Ne consultă un medic și nu se aude nimic la plămâni. Laringită o fi. Primim alte medicamente și mergem acasă, facem tratamentul conform indicațiilor", a declarat femeia pentru monitorulcj.ro.

Pentru că tratamentul nu a dat rezultate, iar fetiţa a început să tuşească şi mai rău, ba mai mult, să facă şi febră, tânăra s-a întors la spital.

"Ne-au consultat într-o săptămână, pe numărate, 7 pediatri (fără a număra rezidenții). Nu am dat nimic, nimănui. Poate aș fi dat, ca recunoștință. Acum voi da, cu siguranță, telefoane și scrisori, ca să îi fac cunoscuți pentru neprofesionalism, pentru nepăsare, pentru superioritate, pentru faptul că am primit tratament demn de un spital specializat pe boli ale căilor respiratorii (Tantum verde spray și Maxitrol) timp de patru zile, trântite în mâna mea de către o asistentă plictisită și superioară, ca să i le administrez eu copilului. A tușit în spital de am trezit jumătate din palierul de pacienți. Nu ni s-a făcut nici o analiză pentru că nu era necesar. Suntem la Infecțioase acum pentru cel puțin șapte zile, pe antibiotice, intravenos pentru ca în Pedi 3 nu au fost necesare investigații unui copil de patru ani care își tușea plămânii și stomacul afară zi și noapte, slăbise un kilogram într-o săptămână, făcuse febră și vomase", a spus femeia.

Simona Rus a declarat că va face o plângere imediat ce va ieşi cu fetiţa din spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Mesajul disperat al unei mame din Cluj, ignorată de medici după ce a ajuns la spital cu fetiţa bolnavă: 'Își tușea plămânii și stomacul afară zi și noapte' (Foto)